"Mehu nerviralo što režu šumu, ovih se dana nije trijeznio"

Detalji pucnjave u Falešićima

"Mehu nerviralo što režu šumu, ovih se dana nije trijeznio"

E. Škorić

Meho Bešić, otac bh. nogometnog reprezentativca Muhameda, ranjen je u pucnjavi koja se desila u mjestu Falešići kod Srebrenika.

Prema pisanju Avazovog portala, alkohol i svađa između dvije porodice kumovale su okršaju porodica Bešić i Suljanović. Prema riječima očevidaca, ove porodice odranije su imale neraščišćenih računa.

"To je bila opća tuča između Mehe i tri brata Suljanović i njihove dvojice sinova. Meho je bio sam na jednoj strani, a njih petorica na drugoj. U toj općoj makljaži, gdje su sijevale pesnice, Bešić je bio savladan. Kada se očekivalo da se sve smiri, Senad je izvadio pištolj i sa dva hica ranio Mehu", kaže za Avaz.ba svjedok incidenta. 

Na kraju je Meho upucan sa dva metka, u ruku i u nogu, pa mu je pomoć ukazana u Hitnoj pomoći u Srebreniku.

"Nije ovo prvi put da se ove porodice svađaju. Oni žive u Falešićima i komšije su, kuće im dijeli samo osnovna škola. Meho ih je i ranije napadao kada je bio pod dejstvom alkohola. Znao je često svoja dva psa, Sultana i  Hurem, napucavati na njih", priča izvor. 

 "Meho se na njih često žalio da režu šumu. Njega je to nerviralo i stalno im je to zamjerao", dodaje izvor Avaza. Nije se trijeznio Mještani Falešića kažu da je u četvrtak Meho bio u posjeti sinu u Splitu, gdje je Muhamed Bešić u dresu Evertona igrao utakmicu Evropske lige protiv Hajduka - Sigurno mu je Muhamed dao malo više novca, pa se Meho ovih dana nije trijeznio. Nadam se da će Bešić i Suljanovići izgladiti ovaj nesporazum", tvrdi Avazov sagovornik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi