Bomba kakva se ne sreće svaki dan - Supruga zvijezde pozirala potpuno gola u prirodi

Ona je nešto posebno

Bomba kakva se ne sreće svaki dan - Supruga zvijezde pozirala potpuno gola u prirodi

Midhat Šljivak

Poznati sportisti pored sebe uglavnom imaju izuzetno zgodne saputnice, ali nijedna od njih se ne može mjeriti sa suprugom igrača Američkog fudbala Jordana Poyera. Njegova Rachel je bomba kakva se ne sreće svaki dan, a kakvo tijelo ima odlučila je pokazati pozirajući gola tokom odmora na Havajima.

Jordan Poyer iza sebe ima dosta dobru sezonu u dresu Buffalo Billsa. Ipak, ono zbog čega je on uvijek u centru pažnje je njegova supruga Rachel Busch koja mami muške uzdahe gdje god da se pojavi.

Rachel na Instagramu prati više od četiri miliona ljudi, a ona se uvijek potrudi da je maksimalno zapamte jer često zna skinuti apsolutno sve sa sebe.

Tako je bilo i ovaj put tokom odmora na Havajima. Rachel je izašla u prirodu i skinula se potpuno gola, a tijelo je prekrila samo cvijećem i kosom.

Oglasi

Ovo je još jedna u nizu nevjerovatnih fotografija ove 25-godišnjakinje. Žena izgleda zaista čarobno i definitivno joj nema ravne među suprugama poznatih sportista

Rachel i Jordan su u braku od 2018. godine i imaju kćerku Aliyah kojoj je šest godina. Njemu mnogi zavide što je ova atraktivna crna odabrala baš njega.

Poyer definitivno može da se pohvali da pored sebe ima nevjerovatnu ženu. Ona se trudi maksimalno da udovolji svim njegovim željama, a usput i zarađuje fine cifre u svom poslu modela.

Nije nikakvo čudo što je atraktivna Rachel itekako tražena bez obzira što su njeni honorari poprilično visoki. Dosta je onih koji žele da im ona bude zaštitno lice za kampanju.

Jordan Poyer 'težak' je nešto više od sedam miliona dolara, ali bi se njegovo bogatstvo moglo povećati za dodatnih 12 miliona zbog novog ugovora kojeg je potpisao za naredne dvije godine.

Ipak, Rachel nikada nije bilo do novca. Ona uživa s Jordanom i dokaz tome je njihova višegodišnja ljubav.

Oglasi