Niko ne može vjeruje da je to Sterlingova mama, ima skoro 50 godina, a izgleda nestvarno

Rijetko se pojavljuje u javnosti

Niko ne može vjeruje da je to Sterlingova mama, ima skoro 50 godina, a izgleda nestvarno

E. Čaušević

Engleski reprezentativac Raheem Sterling izazvao je dosta pažnje fotografijom koju je objavio jer mnogi nisu mogli da vjerovati kako njegova mama izgleda.

Igrač Chelseaja veoma rijetko objavljuje fotografije iz svog privatnog života i to pokušava da sačuva od očiju javnosti, ali ovaj put je napravio pravu pometnju.

Sterling je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa svojoj mamom Nadine Clarke koja je svojevremeno bila dio atletskog tima Jamajke prije nego što je odlučila da život nastavi u Engleskoj.

Ona je veoma mlada rodila Sterlinga 1994. godine, a njegov otac Phillip Slayter ubijen je samo dvije godine kasnije na Jamajci.

Kasnije se udala za Erola Sterlinga s kojim je i danas u braku, a on je usvojio i Raheema. Međutim, Nadine se ne pojavljuje tako često u javnosti zbog čega je sve bez teksta ostavila fotografija igrača Chelseaja.

On ju je objavio na društvenim mrežama bez da je otkrio da je to njegova mama. Zbog toga što ona izgleda tako mladoliko niko nije ni pomislio da je to njegova mama, a kada je to obzanjeno Nadine je dobila sjajne pohvale za svoj izgled.

   Mama Raheema Sterlinga izgleda odlično, mnogi su pomislili da mu je to sestra

Mnogi su joj poručili da izgleda kao njegova sestra, a ne majka. Ona ima skoro 50 godina i izgleda zaista odlično i nalazi se u sjajnoj fizičkoj formi.

   Nadine Carke ima skoro 50 godina, ali i dalje izgleda odlično

Također, i Sterling je veoma mlad postao otac i trenutno ima troje djece sa svojom partnericom Paige Milian koju je vjenčao prije nekoliko godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti