Sterling se s tinejdžerom svađao ko će izvesti penal, a potez saigrača mu zabio nož u leđa

Navijači Chelseaja nisu mogli vjerovati šta se dešava

Sterling se s tinejdžerom svađao ko će izvesti penal, a potez saigrača mu zabio nož u leđa

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja igraju na Stamford Bridgeu veliki gradski derbi protiv Arsenala u okviru devetog kola engleskog Premiershipa.

Plavci nakon prvog poluvremena vode protiv Topnika sa 1:0, a najbitniji detalj u prvom dijelu desio se u 15. minuti.

Tada je glavni sudija nakon signalizacije iz VAR sobe svirao penal za domaće jer je rukom igrao Saliba, a iako su mnogi mišljenja da to nije za najstražije kazne na kraju Kavanagh nije mijenjao odluku.

Odgovornost s bijele tačke preuzeo je mladi veznjak Cole Palmer koji je uspio da pogodi za 1:0 i dovede Chelsea u vodstvo.

[twitter]https://twitter.com/vartatico/status/1715771494196740311[/twitter]

Međutim, igrači Cheseaja nisu mogli bez skandala jer su kamere snimile svađu Palmera i Raheema Sterlinga oko toga ko će šutirati penal.

Palmer je prvi uzeo loptu u ruke, ali je Sterling prišao i poručio mu da on kao iskusniji igrač treba da izvede penal, no 21-godišnji veznjak to nije dopustio.

Iako je Sterling u jednom trenutku uzeo Palmeru loptu na kraju su mu ostali igrači poručili da je odluka da upravo mladi veznjak šutira penal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Palmer je bio siguran s bijele tačke i pogodio je za 1:0, a na kraju mu je i Sterling prišao kako bi mu čestitao na golu.

Šta se dešavalo oko svega toga možete pogledati na OVOM LINKU.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aspirator
jao kakva svadja ja pomislio da su sijevali nozevi hahhah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi