Raiola žestoko reagovao na Pogbin "seks skandal"

Optužio medije da izmišljaju priče

Raiola žestoko reagovao na Pogbin "seks skandal"

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba danas se nalazi u centru pažnje engleskih medija zbog "seks skandala" sa njegovom djevojkom Dencijom.

Engleski "The Sun" objavio je danas da su se gosti u jednom hotelu u Manchesteru žalili na buku koja dolazi iz sobe Paula Pogbe. Odnosno, gosti su se žalili da su Pogba i njegova djevojka previše glasni u toku seksa.

U medijima je objavljeno da se u hotelu čuju zvuci kao u porno filmu, te da se to nije desilo samo jednom. Nakon ovih natpisa oglasio se i njegov agent Mino Raiola koji je osuo paljbu po engleskim medijima.

"Vi ste svi lažovi. Te priče nisu istinite i nemate dokaza da je neko izjavio bilo šta u tom smislu. Koristite njegovu slavu kako bi povećali svoj tiraž, to je sramota", poručio je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi