Ramos objavio fotografiju sa suprugom Pilar i niko ne vjeruje da se porodila prije samo mjesec dana

Izgleda fantastično

Ramos objavio fotografiju sa suprugom Pilar i niko ne vjeruje da se porodila prije samo mjesec dana

E. Čaušević

Sergio Ramos je prije mjesec dana potvrdio da su on i njegova supruga Pilar Rubio po četvrti put postali roditelji.

Pilar se porodila 26. jula u Madridu, te je na svijet donijela dječaka kojem su dali ime Maximo Adriano. No, nakon poroda njegova supruga je bila ta koja se našla u centru pažnje.

Naime, niko ne može da vjeruje kakvu liniju ima Pilar s obzirom da se porodila prije manje od mjesec dana. Ona izgleda zaista savršeno i sigurno da niko ne bi ni pomislio da je do prije mjesec dana imala veliki trudnički stomak.

Ramos je sinoć objavio fotografiju sa svojom suprugom, a ponovo su mnogi s oduševljenjem komentarisali kako 42-godišnja Pilar blista i izgleda zaista fantastično.

Top Komentari

Laola
Jbga i jeste vala izgleda kao da se nije ni porodila, ali sta ti je medicina u tim naprednim zemljama :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi