Fotografija koja govori više od hiljadu riječi: Nestvarna transformacija Sergija Ramosa

Fotografija koja govori više od hiljadu riječi: Nestvarna transformacija Sergija Ramosa

M. Šljivak

Sergio Ramos je 2005. godine došao iz Seville u Real Madrid kao defanzivno pojačanje i niko vjerovatno nije ni slutio da će postati apsolutna legenda kluba.

Ramos je u klub došao kao fudbaler sasvim normalnog izgleda. Vjerovatno ni on nije slutio da će 15 godina kasnije biti istnska zvijer i jedan od najspremnijih na svijetu.

Svoju impresivnu promjenu Ramos sa ponosom ističe. Nema dileme da je trenutno među vodećim sportistima svijeta po fizičkim predispozicijama i izgleda zaista nevjerovatno.

Fotografija uvijek govori više od hiljadu riječi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ovaj šljivak bi očigledno otresao ramosa, nije ga ni stid priznati da je gej
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi