Senzualna crnka (37) u raljama fudbalera koji je osvojio sve: "Tri godine sam u paklu, pomozite mi!"

Vapaj Rebecce Silvere

Senzualna crnka (37) u raljama fudbalera koji je osvojio sve: "Tri godine sam u paklu, pomozite mi!"

Admin Čaušević

Čovjek koji je se može pohvaliti da je u fudbalu osvojio sve što vrijedi je svojoj partnerici život pretvorio u pakao. Ona je napravila očajan potez te je putem društvenih mreža pozvala na pomoć jer se nalazi u užasnom psihičkom stanju. I njegove ranije djevojke su ga optuživale da je serijski preljubnik, dok ga se brat javno odrekao.

Alarmantne riječi stigle su od Rebecce Silvere (37). Od 2021. glumica je ponovo zajedno sa poznatim fudbalerom Jeromeom Boatengom (35) i čak je zaručena za njega. Sada se javnosti obratila emotivnom porukom.

"Osjećam se tako zarobljeno. Živim u paklu zadnje tri godine", napisala je 37-godišnjakinja u srijedu na svom Instagram storyju.

"Sve u što sam vjerovala bila je laž. Moje mentalno zdravlje se toliko pogoršalo. Ovo je moj vapaj za pomoć", dodala je znakovito Silvera.

Silvera je javno zamolila za pomoć

I dodala: "Valjda je to karma. Prihvatila sam to. Sada razumijem. Pogriješila sam. Žao mi je."

Na što je tačno rođena Jamajčanka mislila sa svojim objavama isprva je ostalo nejasnom, međutim ispostavilo da je u pitanju njen odnos sa Boatengom.

Oglasi

Silvera i Boateng su prvobino bili u vezi 2019. nakon što su bivši njemački reprezentativac i njegova tadašnja dugogodišnja djevojka Sherin Senler (34) prekinuli vezu.

No, tada je defanzivac upoznao Kasiju Lenhardt (preminula u 25. godini op.a), nakon čega se Silvera s njom javno posvađala u jednom reality programu, a nakon toga je 2020. podijelila i privatne poruke bivše kandidatkinje za "Njemački sljedeći top model".

Bivši fudbaler Bayerna je također iznio ozbiljne optužbe protiv Lenhardt u intervjuu za novine Bild početkom 2021. Nekoliko dana kasnije, Poljakinja je pronađena mrtva u svom stanu. Istraga je pokazala da je riječ o samoubistvu.

Boateng je zaručio Silveru, a nije poznato da li su se vjenačali

Prema kasnije pisanju Bilda, Boateng i Silvera ponovno su se spojili 2021. godine, da bi se u septembru iste godine i zaručili.

Oglasi

Trenutno nema indicija da se ovaj par vjenčao, a njih dvoje su svoju ljubav proteklih godina uglavnom držali u tajnosti.

Nijemac je do sada imao veliki broj djevojaka, čak je u dva navrati bio u vezi sa Senler koja mu je rodila dvoje djece, ali ga i optužila da je serijski preljubnik.

Ne priča s bratom

Inače, Jerome Boateng koji je već mjesecima bez kluba je brat Kevina Princea Boatenga koji se od fudbala oprostio prije nekoliko mjeseci.

Stariji od braće Boateng je ranije ispričao kako uopšte nije u kontaktu sa bivšim defanzivcem Bayerna i osvajačem Mundijala 2014. godine s Njemačkom.

"Ima već dugo vremena kako sam se distancirao od njega" rekao je igrač Kevin Prince za njemačke medije ta nastavio:

"Cijenim i poštujem njemački zakon. Zgrožavam se zbog nasilja nad ženama. Ne poistovjećujem se s bratovim postupcima i zato više nemam ništa s njim."

Top Komentari

Armin87
Gdje ste fakeri
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi