Otac Vardyjevog posinka završio u zatvoru zbog trgovine drogom, supruga u šoku!

I on se bavio fudbalom

Otac Vardyjevog posinka završio u zatvoru zbog trgovine drogom, supruga u šoku!

Eldar Ganibegović

Luke Foster ide u zatvor. Vjerovatno nebitan lik mnogima, no radi se o bivšem fudbaleru i itekako ima veze s dosta poznatijom porodicom Vardy.

Rebekah Vardy, pet godina starija supruga Jamieja Vardyja (37), primila je neke potpuno neugodne vijesti. Luke Foster (38), njen bivši partner, s kojim ima dijete, osuđen je na tri godine zatvora.

Foster, koji je između ostalih igrao za Oxford United i Preston North End, vodio je ilegalni posao s kanabisom. Bivši fudbaler priznao je krivicu i osuđen je na zatvorsku kaznu.

Sve se dogodilo prije mjesec dana, ali Rebekah Vardy je za sve tek sada saznala i otočki mediji prenose da je 42-godišnjakinja u stanju šoka. 

"Becky je shrvana, tek je saznala za ovo, i naravno da je bijesna. Njen jedini cilj sada je da zaštiti sina, da se pobrine da bude okružen ljudima koji ga vole i da to ne utiče na njegovo obrazovanje", rekao je izvor za The Sun.

Rebekah Vardy je poznata u Engleskoj zahvaljujući nastupima u nekoliko rijaliti programa, ali i nakon skandala koji je imala sa suprugom Waynea Rooneya.

Oglasi

Nakon veze sa Fosterom, Rebekah je upoznala Jamieja Vardyja, za kojeg se kasnije udala. Njih dvoje imaju troje djece.

Vardy, prvak Premier lige sa Leicesterom, postigao je 18 golova ove sezone u engleskoj drugoj ligi i s Leicesterom bi se trebao vratiti u Premier ligu. 

Sinoć je u okviru 38. kola engleskog Championshipa Leicester razbio Southampton rezultatom 5:0. Vardy je postigao 4. gol na meču.

Do kraja su ostale još dvije utakmice, Leicester ima pet bodova prednosti u odnosu na 3. Ipswich koji ima i meč manje i malo čudo treba da se desi da Lisice tu prednost ispuste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi