Djevojka hoće da se uda za Richarlisona, Brazilac povukao važan potez, ali kada sazna za godine...

Neće biti oduševljen

Djevojka hoće da se uda za Richarlisona, Brazilac povukao važan potez, ali kada sazna za godine...

E. Škorić

Reprezentacija Brazila sinoć je slavila protiv Srbije s 2:0 na svom otvaranju Svjetskog prvenstva, a junak je bio Tottenhamov napadač Richarlison, koji je u nastavku s dva gola zapečatio sudbinu Orlova.

Drugi Richarlisonov gol je pravo remek-djelo i već sada su ga proglasili golom turnira iako se igra tek grupna faza. Ovaj tipični brazilski nogometaš imao je teško djetinjstvo, prošao sve i svašta, a sada zablistao na otvorenoj sceni iako je samo dvije sedmice prije Mundijala bio povrijeđen i tek se oporavljao od povrede.

Richarlison je sinoć postao omiljen među mnogim Brazilcima, naročito Brazilkama, a jedna je otišla tako daleko da je kazala kako je spremna odmah da se uda za njega, što je naravno nešto što žele mnoge druge djevojke i žene u ovoj južnoameričkoj zemlji.

U priči objavljenoj na svom profilu, malda influencerica Cat Dantas rekla je da bi se udala za napadača:

"Richarlison je stvarno moj čovjek, udat ću se za njega. Čovječe, stavit ću njegovu sliku na svoju tapetu. Stavit ću njegovu sliku kako pleše na pozadinu. Volim ga", objavila je djevojka.

Mlada influencerica ostala šokirana potezom brazilske zvijezde

Djevojka koja ima više od milion pratitelja na Instagramu ostala je iznenađena. Nakon objave ovog videa, pogledao ga je i sam Richarlison.

Oglasi

I onda je stiglo još vćee iznenađenje za ovu djevojku, pošto ju je Richarlison odmah i zapratio na Instagramu, a to su mnogi okarakterisali kao "važnom koraku ka povezivanju dvoje mladih ljudi".

No, ima jedan problem, Richarlisonova potencijalna djevojka ima samo 16 godina. Iako još maloljetna, već ima milione pregleda i dobro živi od društvenih mreža. Aktivna je skoro na svim društvenim, posebno na Instagramu i Tiktoku, a dosta toga objavljuje i na YouTubeu.

Podsjetimo, Richarlison je raskinuo vezu neposredno prije odlaska u Katar. U intervjuu za televizijski kanal Ronaldo na Youtubeu, napadač je rekao da je raskinuo vezu s digitalnom influencericom Sandri Oliveira zbog pretjeranih optužbi.

Oglasi

“Ljuti me što me optužuju za nešto što nisi učinio. Pokušao sam izlaziti i djevojka je nastavila zahtijevati od mene, a ja sam pokušao učiniti prave stvari, a ona je nastavila zahtijevati od mene i nisam volio da me to pitaju. I to je to. Ostavio sam je da priča sama sa sobom” , rekao je voditeljici Isi Paglieri.

Ono što je sigurno, kraj te veze Richarlisona nije pretjerano zabrinuo, pa je zablistao otkako je došao u Katar. Polako u sjenu baca i Neymara, a nema sumnje da će imati "pune ruke posla" narednih dana kada je u pitanju njegov privatni i ljubavni život.

Nema te Brazilke koja neće poželjeti da se uda za Richarlisona, ali on će svakako morati da bude oprezan s izborom svoje nove partnerke. Što zbog njihove dobi, što zbog njihovih osobina i iskrenosti.

Top Komentari

Zoilomas
Kao da je oblači Božo Vrečo, idi uzmi nešta iskuhaj ili pročitaj ili posij mani se *****luka djete glupo.
2 0
MaDaj
Objavi da je DIJETE maloljetno, i onda postavlja njene Instagram fotke … bes mi mater sto si ti zdrav
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi