Jedinstven plan za penziju fudbalske zvijezde: "Kupit ću ostrvo i uživati s gomilom žena"
Richarlison već razmišlja šta će raditi na kraju karijere. Njegov plan je fenomenalan

Richarlison ima plan

Jedinstven plan za penziju fudbalske zvijezde: "Kupit ću ostrvo i uživati s gomilom žena"

M. Šljivak

Brazilski fudbaler Richarlison (25) saopštio je kako po završetku karijere namjerava kupiti ostrvo i da tamo želi uživati s ogromnim brojem djevojaka.

Richarlison se fenomenalnim nastupima izborio za mjesto prvog napadača brazilske reprezentacije, a Karioke će na Svjetskom prvenstvu u Kataru imati ulogu glavnog favorita.

Sjajni 25-godišnji napadač će biti među glavnim napadačkim iglama svoje selekcije, a fudbaler Tottenhama ima velike planove i po završetku igračke karijere.

Iako je kraj još poprilično daleko, Richarlison ima jasan plan šta će raditi. Namjerava uživati u životu.

"Kupit ću ostrvo i ostati tamo s hrpom žena. Zamišljam da to tako radi i Ronaldinho", rekao je Richarlison.

Prije polaska na Svjetsko prvenstvo Richarlison je završio vezu s djevojkom Flavijom. Nije mogao da trpi zapitkivanja.

Oglasi

"Nervira me kada me optužuju za nešto što nisam uradio. Pokušao sam, ali ona je tražila previše. Konstantno me nervirala glupim pitanjima. Ja to ne volim i ostavio sam je da se zapita oko nekih stvari", rekao je Brazilac.

Richarlison je prošao kroz teško djetinjstvo. Odrastao je u gradu Nova Venecia u kojoj je stopa kriminala bila zaista ogromna.

"Većina mojih saigrača je prodavala drogu. Smatrali su da je to laka lova. Ja sam znao da je to pogrešno, pa sam prodavao čokoladu i sladoled".

"Isto tako sam prao automobile. Smatrao sam da je to prava stvar i da mogu pomoći mami. Prijatelji su me ismijavali, nazivali djevojčicom. Zvali su u svoje ekipe, nudili da prodajem drogu, ali nisam to želio", poručio je Richarlison.

Oglasi

Richarlison je posljednji novac kojeg je imao u kući 2014. godine uložio u fudbalsku karijeru. Prethodno su ga brojni timovi odbili, ali ga je prihvatila America Mineiro.

Ubrzo je dobio šansu u prvom timu. Tu je ostao dvije godine, a zatim je otišao u Fluminense gdje je nastavio s napretkom.

Uslijedio je odlazak u Watford, zatim transfer u Everton i konačno potpis za Tottenham ovog ljeta koji mu je donio ogroman ugovor.

Za reprezentaciju Brazila ovaj 25-godišnjak odigrao je 38 utakmica i postigao je 17 golova.

Top Komentari

Klicko
Mrš u favelu mamu yebao.Do neki dan jeo si travu a sad bi otok da kupiš.Pljuc polu nigeru
1 0
Antaressa
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi