Ovaj fudbaler je primjer da danas sa novcem i slavom svako može do žene iz snova: "Zajedno smo!"

Poznata profesorica zavela poznatog fudbalera?

Ovaj fudbaler je primjer da danas sa novcem i slavom svako može do žene iz snova: "Zajedno smo!"

Admin Čaušević

Novac u današnje vrijeme je itekako moćno sredstvo, a zahvaljujući svojim platežnim mogućnostima, ali i popularnosti mnogi današnji fudbaleri su na neki način pravi magneti za žene. 

Neke igrače vrlo često slava obuzme pa se promijene, pogotovo se to odnosi na one koji su imali teško djetinjstvo te su odrasli u sirmoštvu te određenim problemima.

S obzirom da je plaćen ogromnih 60 miliona eura, a da još uvijek nije postigao gol u prvenstvu definitivno s pravom može ponijeti epitet najvećeg promašaja sezone.

Ipak, bez obzira što mu ide poprilično loše ne manjak mu samopouzdanja pa je otišao toliko daleko da je na svoje tijelo istetovirao vlastiti lik uz Neymara i Ronalda. Iako u karijeri praktično nije postigao ništa.

Jasno je da polako slava i popularnost "udaraju u glavu" ovom 25-godišnjaku kojem ne cvjetaju ruže na terenu i nikako ne uspjeva da pronađe pravu formu.

Oglasi

Ako mu na terenu baš i ne ide, to se ne može reći i na njegove poteze van terena. Neke informacije govore da je uspio zavesti atraktivnu nastavnicu engleskog jezika, Saru Duque.

Riječ je o Richarlisonu, dobro poznatom brazilskom napadaču i članu Tottenhama koji još uvijek čeka na svoj ligaški prvijenac u dresu londskog kluba iako je sezona na izmaku.

Sara je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Brazilcem, ali poruka na samom kraju objave je privukla dosta pažnje.

Naime, djevojka koja fluentno govori portugalski, engleski, njemački, francuski i španski jezik je poručila: "Zajedno smo!".

Oglasi

Sara u posljednje vrijeme ima pune ruke posla, a osim Richarlisona njeki od njenih "učenika" još su Arthur Melo, Danilo Santos, Lazaro Vinicius, Fabian Centonze, Azel Tuanzebe i Rodrigo Auzmendi.

Ipak, čini se da je od svih Richarlison otišao najdalje te je odlučio da zavede 27-godišnju Portugalku. Čini se da mu je i uspjelo.

[twitter]https://www.instagram.com/p/Cg4jEsgsGtx/?hl=en[/twitter]

Tokom djetinjstva Richarlison je prodavao sladolede, a kamion mu je bio spavaća soba. Ipak, danas kada na računu ima 35 miliona dolara njegovo samopuzdanje je najvećem mogućem nivou.