Nekada najskuplji i najbolji na svijetu uživa sa atraktivnom plavušom: "Prvo deset piva, a onda..."

Poslovne aktivnosti slavnog asa

Nekada najskuplji i najbolji na svijetu uživa sa atraktivnom plavušom: "Prvo deset piva, a onda..."

Admin Čaušević

Rio Ferdinand slavni engleski fudbaler uživao je u društvu svoje supruge tokom snimanja jednog dokumentarca. Određene fotogafije je podijelila na svom Instagram profilu.

Ferdinand je ostao bez prve supruge nakon što je Rebecca Elisson izgubila život 2015. godine nakon teške bolesti.

Slavni Englez je novu sreću pronašao u društvu 32-godišnje Kate Ferdinand koju je oženio prije četiri godine.

Nekadašnji sjajni defanzivac je proteklih dana učestvovao u snimanju jednog dokumentarca, a priliku mu je pravila upravo njegova ljepša polovina.

Rio Ferdinand i Kate Ferdinand su se lijepo družili

Posebnu pažnju je privukao selfie kojeg je napravila atraktivna plavuša, dok je Ferdinand gledao ispod obrva.

Ferdinand je već dugo godina u fudbalskoj penziji te trenutno radi kao gost komentator najvažnijih utakmica te se pojavaljuje na raznim sportskim događajima.

Oglasi

Njegovu karijeru su obilježile sjajne igre, ali poznat je po tome da je bio veliki pijanica te je zaradio suspenziju od osam mjeseci zbog propuštenog doping testa. 

"Kad sam bio mlađi, mnogo sam pio. Popio bih deset piva, pa bih prešao na votku. Mogao sam piti cijeli dan piti, a zatim se probuditi i opet otići da pijem kad sam bio mlađi."

"Kad sam bio mlađi pio sam više od većine fudbalera. Bio sam luđak. Kada sam bio u West Hamu, neki dijelovi iz moje karijere su mutni. Ljudi pričaju o nastupima i rezultatima u određenim trenucima utakmice, a ja samo sjedim i klimam glavom. Nemam pojma o čemu pričaju. Ne sjećam se", ispričao je Ferdindand svojevremeno.

Kad je iz West Hama na ljeto 2020. godine prešao u Leeds United Ferdinand je plaćen 26 miliona eura te je tada bio najskuplji defanzivac svijeta. Dvije godine kasnije Manchester United ga je platio još više, tačnije 46 miliona.