4

Komentari (4)

user1622267171
Ona kao i sve starlete, zaletila se. Kad je vidjela da ona za njega nije bila ništa drugo nego potrošna roba, hajmo prijaviti silovanje. Ne kažem da se ne desavaju silovanja i agresivno ponašanje muškarca na suprot žene al ne u slučaju poznatih il manje poznatih fudbalera, danas svaki iole poznat fudbaler može imati žena k'o šeik. Ista stvar sa onom trebom i Ronaldom. Sportski pozdrav
Lona87
Dao dragi bog da nikad ne imate ženu ni djecu koju bi vam rodila.
Mele
Ti se smrkala sa njima do zore u nocnom klubu, nevinasce si bas. rokala se i bilo ti dobro, sve besplatno, pokloni, novac, a sad bi i odstetu jos za uzivanje sto si imala sa njima.
Lona87
Debilčići. Nekada kad bi se ženi ovo desilo, njena braća bi krenula da ubiju tipa, a današnji muškarci bi radije sisali robinhu nego zaštitili ženu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti