Ronaldinho dužan milione, a na računu ima šest eura!?
Teški dani za brazilskog čarobnjaka, od kojeg se očekuje da vrlo brzo izmiri svoje dugove kako bi nastavio živjeti normalno

Legendi oduzet brazilski pasoš

Ronaldinho dužan milione, a na računu ima šest eura!?

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho prolazi kroz vrlo turbulentan životni period, koji bi se za njega mogao završiti katastrofalno.

Španska Marca piše da je brazilski sud naložio da se Ronaldinhu oduzme pasoš i to zbog neplaćenih dugova u iznosu od dva miliona eura.

Ronaldinho i njegov brat su osuđeni i kažnjeni zbog ilegalne gradnje na zabranjenom području, ali zapljena njihove imovine nije bila dovoljna da se izmire dugovanja koja su se tokom trajanja četverogodišnjeg sudskog procesa povećala zbog kamata.

Zanimljivo je da su u procesu naplate dugovanja provjeravani bankovni računi slavnog Ronaldinha, na kojim je ukupno pronađeno - šest eura!?

Ronaldinhu je privremeno oduzet pasoš, a očekuje se da Brazilac izmiri dugove nakon što mu Nike uplati veliku sumu novca koju će zaraditi od ove kompanije, koja je nedavno u prodaju pustila patike s njegovim imenom.

Bivši fudbalski čarobnjak bi 17. novembra trebao nastupiti na revilanoj "Utakmici prvaka" u Frankfurtu, a ostaje da se vidi kako će to izvesti bez pasoša.

Top Komentari

Januzaj7
Pa necete valjsa svaki dan o tome pisat
10 0
Raikkonen
Vukmiroviću živ bio pa ovo je " bajata" ili ti stara vijest najmanje 24 sata. Ja vjerujem da je ovo ozbiljan portal i pratim vas svaki dan ali nemaš potrebe da izbacuješ stare vijesti najmanje 24 sata. Sve najbolje
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi