Šta je Ronaldinho rekao na to da ženi dvije djevojke isti dan?

Čarobnjak se oglasio

Šta je Ronaldinho rekao na to da ženi dvije djevojke isti dan?

Endin Čaušević

Brazilski mediji prije nekoliko dana napravili su pravi haos kada su objavili da se Ronaldinho ženi i to sa dvije djevojke isti dan.

Legendarni igrač Barcelone našao se u centru pažnje svjetske javnosti nakon priče da je zakazao dva vjenčanja isti dan, te da će oženiti Priscillu Coelho i Beatriz Souzu s kojima već sretno živi nekoliko mjeseci u svojoj vili u Rio de Janeiru.

Ova vijest je uzdrmala njegove fanove, ali i brazilski javnost jer je poznato da je bigamija zabranjena u ovoj zemlji, te da će Ronaldinho u zatvor ukoliko oženi dvije djevojke. Ipak, nakon svega oglasio se i fudbalski čarobnjak koji je otkrio pravu istinu.

"Ne mogu da vjerujem šta se dešava već dva dana. Mnogi prijatelji mi šalju poruke i zovu me da vide da li je to istina. Prvo ne razumijem kako su me spojili s ove dvije žene. Uopšte se neću ženiti i sve što ste pročitali ovih dana je velika laž", poručio je Dinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi