Ronaldinho na računu ima samo šest dolara!
Država nalaže Ronaldinhu i njegovom bratu da vrate dug, a u protivnom neće dobiti pasoš

Oduzeli mu pasoš

Ronaldinho na računu ima samo šest dolara!

Edmir Škorić

Slavni brazilski nogometaš Ronaldinho ostao je bez pasoša jer nije platio kaznu od dva miliona dolara.

Osim Ronaldinhu, pasoš je oduzet i njegovom bratu Asisu. Sud je naložio da se oduzmu pasoši poznatoj braći ne bi li ih natjerao da isplate dug državi.

I jedan i drugi duguju državi novac od 2015. godine kada su sagradili mlin i skladište na jezeru Guaiba, gdje je gradnja zabranjena, zbog čega su kažnjeni.

Zanimljivo da nisu mogli da skinu novac s Ronaldinhovog računa jer na istom ima samo - šest dolara. Dobro, nismo djeca, na nekim tajnim računia ima vjerovatno desetine miliona eura.

Uglavnom, dok god ne isplati dugovanja, Ronaldinho neće dobiti pasoš.

Top Komentari

Benjamingst
Mozda je I potrosio ostavio 6 dollara za nedaj boze hehehe... ima on milione negdje gdje samo on zna.
14 3
Mr.Balboa
Ma zastekao covjek milione u tajni sef,nije on glup zna sta radi,tako to rade mnogi drugi jednostavno ne zele da im banke cuvaju jer znaju da im se moze blokirati racun!!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi