Zbog sina odlučila da sve oprosti Ronaldinhu: "Danas smo prijatelji i roditelji našeg sina"

Nije joj bilo lako

Zbog sina odlučila da sve oprosti Ronaldinhu: "Danas smo prijatelji i roditelji našeg sina"

E. Čaušević

Ronaldinho je za mnoge jedan od najdražih fudbalera u svijetu fudbala, a svojim potezima i golovima je oduševljavao javnost.

Ovaj Brazilac je najbolje dane svoje karijere proveo u dresu Barcelone za koju je igrao pet godina i uspio je da osvojio skoro sve što je mogao. Karijeru je završio prije nekoliko godina u dresu Fluminensea.

Ronaldinho ne voli baš previše da priča o svom privatnom životu, ali je poznato da ima sina koji je krenuo njegovim stopama. Njegov 15-godišnji sin Joao Mendes nedavno je potpisao ugovor s Nikeom, te se od njega mnogo očekuje u budućnosti.

Poznato je da se Ronaldinho nije ženio i da poprilično ima buran ljubavni život. Malo ko je znao da ima sina i to je potvrđeno tek prije nekoliko godina kada je s njim objavio zajedničku fotografiju.

Ronaldinho and Janaina Mendes with their footballer son Joao who signed for Nike

Joao Mendes se rodio dok je Ronaldinho još igrao za Barcelonu i bio je tada u vezi sa Janainom Mendes. Ova brazilska bivša plesačica je bila s Ronaldinhom u ljubavnoj vezi, ali to nije dugo trajalo.

Oglasi

Međutim, u izjavi za brazilske medije ona je otkrila da je u dobrim odnosima s Ronaldinhom, te da im je sin Joao na prvom mjestu.

"Sada smo prijatelji i roditelji našeg sina. Mislim da mnoge žene mogu da razumiju moju priču. Moju ludu priču koja se bazirala na tome da odgojim svog sina, a ni danas nije ništa drugačije jer imam kćerkicu", izjavila je Ronaldinhova bivša djevojka.

The mum of two insists she is still friends with the footballing legend

Janiana is rarely seen in public

Poznato je da Ronaldinho i Janaina nisu bili u dobrim odnosima jer ju je on ostavio kada se saopštila da je trudna, a navodno nije se mnogo brinuo o njihovom sinu i to se promijenilo tek prije nekoliko godina.

Ronaldinho with his footballer son Joao Mendes

Joao trenutno igra za Cruzeiro i velika je nada ovog kluba. Iako ima tek 15 godina još prije dvije godine je potpisao ugovor s Nikeom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi