Ronaldinho na računu ima samo šest eura, a sada mu je oduzet sav luksuz u Brazilu
Ronaldinho je najbolje trenutke karijere doživio u Barceloni sa kojom je osvojio apsolutno sve i u čijem je dresu proglašen za najboljeg fudbalera svijeta (Foto: EPA)

Problemi za nekada najboljeg fudbalera svijeta

Ronaldinho na računu ima samo šest eura, a sada mu je oduzet sav luksuz u Brazilu

M. Šljivak

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Ronaldinho ostao je bez imovine.

Brazilska legenda se našla u problemima nakon što je prekršio zakon zbog gradnje u zaštićenoj zoni, pa je država odlučila da reaguje.

Sud je kaznio Ronaldinha i njegovog brata novčanom kaznom, ali kako Ronaldinho nije platilo uslijedilo je oduzimanje imovine, jer na računu ima samo šest eura.

Tako je Brazilac ostao bez luksuznih automobila, te svih stvari koje je posjedovao u Brazilu, a sud sada ispituje i njegove račune i žele dokazati da slavni fudbaler uopšte nije u bankrotu već da krije novac na tajnim računima.

Ronaldinho je bez obzira na činjenicu da je davno završio karijeru i dalje velika zvijezda širom svijeta i zarađuje snimajući reklame.

Top Komentari

Alkma
Ovi Brzilci nece mirno da zive uvjek neki problemi sa njima
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi