Ronaldinho se javio iz ćelije i "upoznao" nas sa svojim cimerom: Ovo je moj saigrač...
Foto: Screenshot

Brazilac čeka suđenje

Ronaldinho se javio iz ćelije i "upoznao" nas sa svojim cimerom: Ovo je moj saigrač...

Nekada jedan od najboljih svjetskih fudbalera, Brazilac Ronaldinho, je i dalje u paragvajskom zatvoru.

Ronaldinho u zatvoru u Asunsionu još uvijek čeka suđenje zbog ulaska u Paragvaj sa falsifikovanim dokumentima.

Nekadašnji as Barcelone i PSG-a je ubrzo postao omiljen od strane svojih zatvorskih "kolega", a već odavno se u medijima pojavljuju njegovi snimci i fotografije. Tako smo Ronaldinha mogli vidjeti i u akciji na jednom zatvorskom fudbalskom turniru.

Zatvorenici u Paragvaju očigledno lako dolaze do mobilnih telefona, pa se sada pojavio snimak Ronaldinha iz zatovrske ćelije.

On je video porukom uputio pozdrav porodici Mores, vjerovatno porodici svog cimera, dotičnog Pabla, koji u Paragvaju izležava kaznu zbog trgovine trogom.

Tako je Ronaldinjo i javnost upoznao sa svojim cimerom: "Pozdrav svima tamo, porodici Moraes. Ovdje sam sa svojim cimerom, svojim saigračem, napadačem Pablom. Dobro smo...", rekao je Ronaldinho u kratkom videu.

Top Komentari

Benjamingst
Covjek je legenda uvjek nasmijan.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi