Prije pet godina nastao je najtužniji selfie legendarnog Ronaldinha
Foto - Screenshot

Nije mu bilo do smijeha

Prije pet godina nastao je najtužniji selfie legendarnog Ronaldinha

M. Šljivak

Apsolutna legenda svjetskog fudbala Ronaldinho poznat je po tome što je osmijeh gotovo uvijek na njegovom licu.

Posebno se to odnosilo na teren. Brazilac je i samim osmijehom uništavao rivale, no prethodnih godina Ronaldinho nije imao previše razloga za smije.

Problemi sa zakonom, hapšenje, boravak u zatvoru su poprilično unazadili Ronaldinha, a prije pet godina je nastao i jedna od najtužnijih fotografija brazilske legende.

[twitter]https://twitter.com/PurelyFootball/status/1319390926029131776[/twitter]

Ronaldinho je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio je u kanal. Fan koji je to vidio prišao je da mu pomogne, ali je imao jedan uslov - da legenda sa njim napravi selfie.

Lice čuvenog fudbalera jasno pokazuje da mu nije bilo do fotografisanja. Ipak, nije želio pokvariti radost fanu i ispunio mu je želju.

Top Komentari

Bohemia
Kakav je ovo umjetnik sa loptom... ?
6 0
Hele
Ovaj čovjek je trebao igrati u kravati i odijelu... koji gospodin u kopačkama.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi