U Španiji pronašli djevojku koja izgelda isto kao Ronaldinho

Brazilac dobio dvojnicu

U Španiji pronašli djevojku koja izgelda isto kao Ronaldinho

E. Škorić

Bivši nogometaš Barce postao je trend na Twitteru zbog velike fizičke sličnosti s Fatimom Rull, učesnicom jednog španskog reallytija.

Premijera drugog izdanja "Otoka iskušenja", zabavnog programa koji ima veliku gledanost u Španiji, ubrzo je postala viralna samo zbog jedne od učesnica.

Čim se Fatima Rull pojavila na malim ekranima, krenule su brojne objave na društvenim mrežama jer dotična neodoljivo sliči nekadašnjoj nogometnoj zvijezdi Ronaldinhu.

"Jedan dan si u zatvoru, a drugi dan ustaneš i odeš na Otok iskušenja", jedan je od komentara. Također, neki su u šali pisali da je "nevjerovatno kako je Ronaldinho odlučio da promijeni spol".

Dvadesetosmogodišnja Rull je iz San Antonija, bavi se modelingom i tzv. je influencerica jer ima veliki broj pratitelja na Instagramu koje svakodnevno zabavlja i uveseljavama slikama. Iza sebe ima dosta televizijskog iskustva jer je bila 2017. godine članica britanskog reality showa "Ex on the Beach", a bila je gost u još nekim sličnim emisijama.

Top Komentari

gallardo.la
Hahahahahahahhahahahahahahhaha CIRKUS Umjesto da objavite nesta oko buducnosti ili apoela da nam ih predstavite sto vam je i posao vi ronaldinjovu dvojnicu. Odron bgm bez sale
5 0
felix__27
Šokiran sam šta objavljujete! Nevjerovatno.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi