"Kad mi je žena vidjela šta se radi na Ronaldovoj zabavi odmah mi je rekla da se kupim"

Saigrač čuvenog Brazilca o ludim provodima

"Kad mi je žena vidjela šta se radi na Ronaldovoj zabavi odmah mi je rekla da se kupim"

A. Čaušević
Teme:

Iako je odavno u penziji i dan danas se priča o kultnim zabavama Ronalda Nazarija dok je igrao za Real Madrid.  Bivši brazilski napadač bio je prvorazredni partijaner, ali baš kao što je uživao na terenu, isto je radio i van zelenog tepiha.

Ronaldo Nazario je u prvoj generaciji Galaktikosa Florentina Pereza bio i možda najzvučnije ime uz Davida Beckhama i Zinedinea Zidane, dok je u ekipi bilo i igrača koji nisu bili toliko popularni, ali jesu itekako zahvalni.

Među njima je i Ivan Helguera koji je odlučio da progovori i ispriča kako su zapravo izgledale zabave koje bi organizovao čuveni R9.

Helugera u društvu Ronalda i Zidanea

Bivši defanzivac španske reprezentacije kroz smijeh je ispričao anegdotu i šta je doživio na zabavi dok se s njim nalazila njegova žena.

"Bio sam sa suprugom na Ronaldovom rođendanu i kad su se počeli pojavljivati autobusi s damama, žena mi je rekla da idem kući, a Figo je postupio isto.

"Bilo je to u Ronaldovoj kući, koju je kasnije prodao Sergiu Ramosu", rekao je Helguera uz nagalasak da je Ronaldo jednostavno bio takav i da je radio sve i svašta.

Oglasi

Poznato je da je i spomenuti Figo bio porodičan čovjek i da nije previše volio izlaske i to zbog zgodne Helen Svedin. Upravo je Portugalac bio žrtva jednog od razgovara Pereza i Ronalda.

Predsjednik Reala je od Brazilca tražio da manje izlazi te da se ugleda na Figa, a taj komentar je čuveni napadač dočekao kao magičnu asistenciju.

"Predsjedniče, da imam ženu kao Figo, ja ne bih izlazio iz kuće", rekao je tada Ronaldo i malo naljutio bivšeg saigrača koji mu je nekoliko godina kasnije oprostio te riječi.

Zajedno sa Robertom Carlosom Ronaldo je bio glavni kolovođa na sada već kultnim zabavama koje su organizovali u Realu možda iz tog razloga Galaktikosi na međunarodnom nivou nisu bili ni blizu uspješni kao što se to očekivalo.

Inače, 46-godišnji Ronaldo je već dugo vremena u vezi sa 33-godišnjom Celinom Locks i može se reći da je definitivno stao na loptu i da sada vodi daleko mirniji život nego što je to bio slučaj u igračkim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti