Nakon 20 godina isplivala Beckhamova i Ronaldova bahatost: Moderne zvijezde su za njih mačiji kašalj

Dok su igrali u Realu

Nakon 20 godina isplivala Beckhamova i Ronaldova bahatost: Moderne zvijezde su za njih mačiji kašalj

Admin Čaušević

Lude godine i nezaboravne noći. Autobusi puni žena koji stižu na pijanke. Noćne zabave koje su se protezale do zore s preko 600 gostiju i šampanjac kao izvorište vode koji je točen ne u čaše nego u hidromasažne kade. 

Ronaldo Nazario da Lima i David Beckham su pravili nezaboravane zabave dok su igrali za Real Madrid. O njima se priča i dvije decenije kasnije.

Više od dvadeset godina kasnije, povjetarac tračeva iznio je na vidjelo stvari koje se nisu znale, sjećanja koja su se činila izgubljena u vremenu i tiču se slavnih fudbalera.

Televizija Telecinco je otkrila najrazuzdanije detalje u kojim sve sve čini mogućim zbog stanja opijenosti koju daje novac i osjećaja da možete kupiti što god poželite.

Brazilac i Englez su i dalje veliki prijatelji

Dovoljno je samo pucnuti prstima i bez daha konobari stižu na vrata apartmana noseći desetke boca Moeta na kolicima na zadovoljstvo mušterije i njegovih poroka.

"Ronaldo i Beckham naručivali su boce Moeta. Nisu ih htjeli piti nego samo napuniti vruće kade", rekao je anonimni izvor za špansku televiziju te nastavio:

Oglasi

"Čak bi samo na to potrošili do 50 hiljada eura, a stali bi tek kad je kapacitet kade bio popunjen. I nije to bila samo stvar jedne noći. Svaki put kad su tražili, udovoljeno im je."

A ako šampanjac nije bio dovoljan, prešli bi na nešto drugo: "Ponekad su se koristila i druga gazirana pića, poput jabukovače. Uvijek su bili u dobroj pratnji vrlo lijepih djevojaka koje su pozivali u hotel."

To je ništa u usporedbi s onim što se dogodilo povodom 27. rođendana brazilskog fudbalera koji je napravio "jednu od najnevjerovatnijih zabava ikada po svemu što ju je karakteriziralo.

Trajala je tridan dana u rezidenciji u La Moraleji (bogata rezidencijalna četvrt u metropolitanskom području Madrida) i bila je nešto posebno.

Oglasi

Na trodnevnu Ronaldovu zabavu je jedne prilike stigao autobus pun žena

Bilo je najmanje 600 ljudi, ali vrhunac tog događaja bio je nešto drugo. Detaljnije je o svemu govorio još jedan igrač Real Madrida, Ivan Helguera.

"Išao sam na tu zabavu sa suprugom, ali smo u jednom trenutku otišli jer su počeli pristizati autobusi puni žena", rekao je bivši štoper.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je volio da se zabavlja kao rijetko ko, to je sigurno jedan od razloga uz povrede što njegova karijera nije trajala duže nego što je trebala.

Čuveni Brazilac danas ima 46. godina, već dugo vremena je u vezi sa Celinom Locks, a promijenio je i svoj način života pošto se prije nekoliko mjeseci krstio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@rm1n
Ta generacija u Realu: Ronaldo, Beckham, Zidan kad su zajedno igrali nisu ništa uzeli.
0 0
DDG
Bravo Čauš. Zabava trajala “tridan dana”. Bravo majstore. Usput, koje je to gazirano piće jabukovača? Je li te stid familije i raje koliko si loš u svom poslu? Pa i oni čitaju sve tvoje gluposti i greške koje praviš
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi