Ronaldo razočarao djecu u Dubrovniku, a onda ih Georgina ismijavala

Nije bio raspoložen za slikanje

Ronaldo razočarao djecu u Dubrovniku, a onda ih Georgina ismijavala

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo već nekoliko dana boravi u Dubrovniku gdje je odlučio provesti praznike.

Igrači u Italiji dobili su nekoliko dana odmora za Uskrs, a Ronaldo je sve iznenadio odlukom da doputuje u Dubrovnik.

Ronaldo je jučer bio glavna atrakcija u ovom prelijepom gradu, a mnogi su se nadali da će ga sresti na ulici kako bi se mogli slikati s njim. Također, Ronaldo je jučer posjetio nekoliko lokala u Dubrovniku, a njegov "vodić" bio je Miho Obradović koji je vlasnik nekoliko lokala u ovom gradu.

Mnogi njegovi fanovi već danima pokušavaju da ga sretnu i pokušaju doći do fotografije, ali to im baš ne ide kako treba. Osiguranje koje ima Ronaldo je ogromno i nekako nađe načine svaki put da se izvuče.

Međutim, Dubrovački Dnevnik jutros je objavio da je Ronaldo sinoć razočarao djecu koja su ga čekala ispred jednog restorana. On je izašao pod velikim osiguranjem i nije bio raspoložen za druženje s fanovima.

Djeca su ga čekala nekoliko sati ispred restorana i nadali su se da će im dati malo pažnje, ali se to nije desilo.

Tamošnji mediji tvrde da je on pobjegao, a da se djeci koja su bila ispred restorana na kraju smijala njegova izabranica Georgina Rodriguez i navodno da im se čak rugala.

Borave u vili u kojoj noć košta vrtoglavih 7.000 eura

Ronaldo i njegova djevojka borave u elitnoj Vili Šeherezada u kojoj jedno noćenje iznosi vrtoglavih 7.000 eura. U istoj vili vrijeme su provodili slavni glumci kao što su Jamie Foxx, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Sofia Loren i mnogi drugi.

Ronaldo će tako puniti baterije za veliki derbi Derbyja d' Italia između Intera i Juventusa koji je na rasporedu za šest dana, a biće odigran na stadionu Giuseppe Meazza.

Top Komentari

MirzaBarucic
Botoks krava!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi