Ronaldo se na Instagramu pohvalio novom 'zvijeri' u voznom parku

Portugalac se počastio na kraju ne baš uspješne sezone

Ronaldo se na Instagramu pohvalio novom 'zvijeri' u voznom parku

S. Grebović

Velika zvijezda Juventusa i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo, poznat je kao osoba koja naprosto uživa u slavi i luksuzu koji je stekao igrajući fudbal.

Kada imate novaca kao Cristiano Ronaldo, onda vam je termin 'skupo' totalno nepoznat pojam. Poznato je da Portugalac živi na visokoj nozi i da ne pita koliko šta košta.

Njegov vozni park se procjenjuje na desetine miliona eura, a isti je odlučio da dodatno osvježi sa novim automobilom. Riječ je o novom McLaren Senni čija je tržišna cijena ravno milion dolara.

Engleski proizvođač automobila je svoj novi model nazvao po legendarnom vozaču Formule 1, velikom Ayrtonu Senni.

Automobil se napaja sa 4-litrenim twin-turbo V8 motorom, koji proizvodi 789 konjskih snaga. Kada tu snagu kombinujemo sa Senninim ekstremnim aero komponentama, imamo recept za pravo čudovište.

Svojom novom mašinerijom Ronaldo se pohvalio putem Instagrama, a videoklip koji je objavio  komentarisao je njegov biši saigrač iz Real Madrida Marcelo riječima: "Zbog ovoga si igrao fudbal sve ove godine?"

Cristiano Ronaldo ove sezonu nije završio na način na koji smo navikli. Osvojio je svega jedan trofej sa Juventusom i to u domaćem šampionatu, dok je u Ligi prvaka Ajax nadigrao Staru damu i izbacio je još u četvrtini finala ovog takmičenja.

View this post on Instagram

Enjoy 😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Top Komentari

Chupy
Aferim
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi