Ronaldo u Manchesteru pronašao pravi raj na zemlji, Georgina će biti oduševljena

Pronašao vilu za lagodan život

Ronaldo u Manchesteru pronašao pravi raj na zemlji, Georgina će biti oduševljena

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo vratio se u Manchester, a pronašao je vilu u kojoj će živjeti s porodicom.

Ronaldo je navikao na luksuzan i raskošan život, pa je bilo jasno da će po povratku u Englesku izabrati neko posebno mjesto u kojem će boraviti sa svojom porodicom.

Pronašao je na kraju vilu koja ima zatvoren bazen, jacuzzi, kućno kino, prostrane sobe, brojna kupatila, sve ono što će život Portugalcu, vjerenici Georgini i djeci omogućiti lagodnijim i boljim.

Ronaldo mora u petodnevni karantin nakon što se vratio sa reprezentativnog okupljanja, ali već za vikend bi mogao da debituje za svoj bivši klub u meču protiv Newcastlea.

Oglasi

Manchester United dobija skroman procenat od prodaje dresova

Povratak Cristiana Ronalda u Manchester United izazvao je pravi haos među navijačima ovog tima.

Legendarni Portugalac ponovo će obući dres Crvenih đavola sa Old Trafforda, a u klub se vraća nakon 12 godina tokom kojih je nastupao za Real Madrid i Juventus.

Oglasi

Cristiano je uspio dobiti čuvenu 'sedmicu'. United se potrudio da dobije dozvolu Premier lige kako bi CR mogao nositi svoj slavni broj, a navijači su odmah potrčali da kupe novi dres.

Dres u Unitedovom fan shopu košta 60 funti, ali samo mali procenat od prodaje dresa ide u kasu kluba sa Teatra snova.

United po ugovoru sa Adidasom ima procenat od sedam posto od prodaje dresova, što znači da za dres od 60 funti klub dobije 4.20 funti.

Ronaldov transfer United će koštati minimalno 12 miliona funti, njegova plata je 20 miliona funti po sezoni i kompletni troškovi su dakle nešto preko 50 miliona funti.

To znači da će United morati da proda nešto više od 12 miliona dresova kako bi isplatili transfer Ronalda, ali nema dileme da će im se njegov angažman itekako isplatiti u naredne dvije godine.

Top Komentari

dinass
Bice odusevljena kad 300dana godisnje bude padala kisa hahaha a ona navikla da sunca dupe.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti