Ronaldov odmor završen: Snimljeno kako se pozdravio s osobljem vile

Uživao u Dubrovniku

Ronaldov odmor završen: Snimljeno kako se pozdravio s osobljem vile

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo napustio je danas Dubrovnik.

U ovom hrvatskom gradu Ronaldo (34) je prethodnih dana boravio sa zaručnicom Georginom Rodriguezom i društvom, a tretman koji je imao prije njega je samo dobio Papa Ivan Pavao II, što dovoljno govori o statusu koji uživa.

Par je, kao što je već poznato, odsjeo u poznatoj vili pod nazivom Šeherzada čije noćenje košta oko 7000 eura, a golupčići su od jedne do druge lokacije išli u crnom kombiju i svaki njihov pokret bio je pod velikim povećalom. Hranili su se po najboljim restoranima u kojima su isprobavali uglavnom morske specijalitete.

Da su maksimalno uživali u susjedstvu dalo se zaključiti i po objavama na društvenim mrežama, a jednako kao dolazak, pažnju je privukao i sam njihov odlazak iz Dubrovnika. Jedan korisnik Instagrama se našao preko puta ulaza u vilu i s kamerom je uspio zabilježiti tačan trenutak kada Ronaldova ekipa napušta "Šeherzadu" i oprašta se s osobljem.

Portugalac se pozdravio sa svima s velikim osmijehom na licu, dok je njegova Georgina, s druge strane, požurila što prije ući u kombi.

Ronalda je u Dubrovniku pratio veći broj zaštitara i doslovno se na prste mogu izbrojati oni koji se mogu pohvaliti da su se fotografisali sa zvijezdom Juventusa.

Dubrovnik je inače već godinama odredište svjetskih zvijezda. U hrvatsku hit destinaciju prije dvije godine je na odmor bio stigao Realov defanzivac Marcelo, a posjetili su je, između ostalog, još Blake Griffin, DeAndre Jordan...

View this post on Instagram

Meillä loma @juttasurakka kanssa vielä jatkuu, toiset lähtee tästä hotellilta jo töihin.. #dubrovnik #ronaldo

A post shared by Tomi Surakka (@tomisurakka) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi