Njih dvojica su dokaz da Ronaldo nije bahat: Došao je na mul i odmah nam dao znak...

Priča braće iz Dubrovnika obizali region

Njih dvojica su dokaz da Ronaldo nije bahat: Došao je na mul i odmah nam dao znak...

Prva zvijezda Juventusa, Cristiano Ronaldo, boravila je ovih dana u hrvatskom gradu Dubrovniku jer je od kluba dobila dva slobodna dana povodom praznika. 

Ronaldo je u Dubrovnik stigao sa vjerenicom Georginom Rodriguez, a ako je suditi prema hrvatskim medijima, mnogo njegovih fanova je ostalo razočarano obzirom da Portugalac u ovom hrvatskom gradu i nije bio previše raspoložen za fotografisanje i dijeljenje autograma.

Ipak, uspio je da se donekle iskupi i popravi sliku o sebi kada je uljepšao dan dvojici braće iz Lopurda. Portugalcu su, pored njegovih zaštitara, smjela prići samo njih dvojica, a Ronaldo im je podijelio autograme.

"Ronaldo je krenuo prema molu čim smo ga mi vidjeli. Njegov zaštitar je zaustavljao ljude jer su se htjeli slikati s njime, a on to nije htio. Vidjeli smo da je slobodan prostor na plaži i čim je došao na mul, dao nam je znak da mu dobacimo loptu, potpisao nam se na njih i bili smo jako uzbuđeni zbog toga", poručili su u razgovoru za RTL Danas Luka i Leo Pulić.

Sigurno da pomenuti mališani nikada neće zaboraviti ovaj dan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi