Ronaldova djevojka je trudna, ova slika je dokaz?

Cristiano zagolicao maštu fanova

Ronaldova djevojka je trudna, ova slika je dokaz?

Cristiano Ronaldo je posljednjom fotografijom koju je objavio na Instagramu zagolicao maštu svih svojih pratitelja, kojih na ovoj društvenoj mreži ima više od 100 miliona.

Na fotografiji se Ronaldo opušta sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez, a on drži ruku na njenom stomaku što je pokrenulo špekulacije da je lijepa 22-godišnjakinja trudna.

Ronaldovim fanovima je sumnjivo i to što je Portugalac uopšte objavio ovakvu fotografiju sa svojom djevojkom, pošto je odranije poznat po tome da svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti.

Za vezu Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez se saznalo u novembru 2016. godine, a u posljednje vrijeme njih dvoje dijele sve više zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, pa mnogi počinju sumnjati da se tu dešava nešto ozbiljnije.

Cristiano Ronaldo već ima šestogodišnjeg sina, ali se nikada nije saznalo ništa više o majci njegovog djeteta osim da ga je na svijet donijela surogat majka. U posljednje vrijeme se špekulisalo da će Ronaldo na isti način postati otac još dvoje djece, a možda je ova fotografija dokaz da je ipak promijenio planove?  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi