Povezuju je s Mbappeom, a ona tvrdi da joj kvare reputaciju i imidž
Foto: Instagram

Belgijska manekenka

Povezuju je s Mbappeom, a ona tvrdi da joj kvare reputaciju i imidž

Eldar Ganibegović

O privatnom životu Kyliana Mbappea se malo toga zna, a nedavno se pisalo i pričalo kako je u vezi s 28-godišnjom belgijskom manekenkom Rose Bertram koja se nakon svega odlučila oglasiti.

Mlada žena je bivša partnerica Gregoryja Van der Wiela, fudbalera koji je igrao za PSG od 2013. do 2016. godine. Njih dvoje imaju zajedničko dijete, te joj ovakve glasine očito smetaju.

Priča se da je Kylian Mbappe upoznao Bertram u jednom pariskom baru dok je napadač PSG-a bio u vezi sa Ines Rau.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnKOmSfNE_n/[/instagram]

Mlada manekenka se odlučila oglasiti na Instagramu i opovrgnuti sve te navode. Objavila je story na kojem piše:

"Obično ne odgovaram na glasine ili tračeve, ali to je granica koju ne treba prelaziti. Posljednjih sedmica o meni se šire laži koje vrijeđaju moju porodicu, mene i one oko mene.

Oglasi

Godina 2023. počela je za mene mržnjom i maltretiranjem na internetu. Nažalost, to je tužna slika onoga što naš svijet postaje.

Ništa što je rečeno, napisano nije istina. Istina ne može i neće doći od stranca koji ne zna ništa o mom životu.

Loša stvar je što ljudi vjeruju u ovo, iako nema dokaza o tome što je rečeno o meni. Mnogo je laži koje uništavaju moj imidž i reputaciju.

Ponekad zaboravimo da smo ljudi, a maltretiranje može uništiti živote, nažalost. Tako da sam osjetila potrebu da progovorim jer ako dopustimo bilo kome da kaže šta god hoće, mogli bismo početi misliti da je to normalno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi