Pijanu zvijezdu izbacili iz restorana: Toliko je bio pijan da nije mogao stajati na nogama
Foto - Screenshot

Barkley u problemima

Pijanu zvijezdu izbacili iz restorana: Toliko je bio pijan da nije mogao stajati na nogama

M. Šljivak

Fudbalske zvijezde stalno su u centru pažnje zbog svog ponašanja van terena.

Mnogi od njih ne mogu da se nose sa pritiskom da su velike fudbalske zvijezde, a Ross Barkley je očigledno jedan od njih.

Ovaj 27-godišnjak je izbačen iz jednog londonskog restorana nakon što je pijan uznemiravao goste, a ušao je i u sukob sa osiguranjem.

Svemu je svjedočilo oko stotinjak ljudi koji su se u tom periodu nalazili u restoranu, a po odlasku engleski fudbaler od količine alkohila nije mogao stajati na nogama.

"Vidio sam ga da se raspravlja sa nekim prije nego što je izbačen. Prvo mu je lijepo rečeno da ode, ali se se potom vratio i počeo je praviti nered za stolom. Osiguranje je reagovalo i ispraćen je napolje. Bilo je žestoko i umalo je došlo do obračuna", rekao je svjedok događaja u razgovoru za The Sun.

Oglasi

Barkley je trenutno igrač Aston Ville na posudbi iz Chelseaja. Njegov ugovor od 100.000 funti očigledno mu pomaže da se bahati u javnosti i nakon ovog sigurno neće biti previše popularan.

Ross Barkley je karijeru počeo u ekipi Evertona. Nakon osam godina u seniorskoj ekipi, u januaru 2018. godine prelazi u Chelsea za 15 miliona funti.

Međutim, na Stamford Bridgeu se nije pokazao. Igrao je veoma slabo i trpio je velike kritike zbog svog ponašanja van terena.

Često je volio posjećivati noćne klubove. Radio je probleme, pa je klub odlučio da ga pošalje na poosudbu u Aston Villu.

Tamo je ove sezone odigrao 24 utakmice i postigao je tri gola.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
On zvijezda???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi