Sadio Mane ima 'ugovoren brak' nakon karijere, drugu neće

Da li je Melissa njegova buduća supruga?

Sadio Mane ima 'ugovoren brak' nakon karijere, drugu neće

Edmir Škorić

Sadio Mane je jedan od najtalentovanijih fudbalera koje je afrički kontinent ikada proizveo. Zbog svoje brzine, agilnosti, visokog presinga i driblinga, Mane se smatra jednim od najboljih krilnih igrača u svjetskom fudbalu.

Sjajan lider na terenu i van njega, Mane je predvodio reprezentaciju Senegala do njihovog prvog međunarodnog trofeja 2022. godine, osvojivši Kup afričkih nacija. Mane je poznat po svojim dobrotvornim aktivnostima u Senegalu i ostatku Afrike. Njegovi humanitarni napori prepoznati su u fudbalskom svijetu jer mu je dodijeljena „Sokratova nagrada “ na ceremoniji dodjele Zlatne lopte 2022.

Bivši je fudbaler Liverpoola, a na Anfieldu je ostavio i najbolje utakmice karijere, da bi prelazak u Bayern u ljeto 2022. godine na kraju ispao kao pogrešan. Nedavno se pridružio Cristianu Ronaldu u Al-Nassru.

O njemu kao poznatom i kvalitetnom fudbaleru i kao jako dobrom čovjeku svi znaju, ali mnogi se pitaju da li je Senegalac slobodan, ima li djevojku ili ženu. Njegov ljubavni život jako je misteriozan, ali inostrani mediji već neko vrijeme spajaju ga s Melissom Reddy.

Navodno je Melissa djevojka Senegalca, a neki mediji tvrde da Mane ima "ugovoreni brak" nakon što mu se završi fudbalska karijera. Ko zna, možda upravo sa Melissom.

Oglasi

A ko je Melissa Reddy? Ona je južnoafrička fudbalska novinarka i autorka, koja trenutno radi kao sportska novinarka za englesku medijsku kuću Independent. Melissa je specijalizovana za Premier ligu i incidente oko engleskog fudbala. Ona je cijenjena spisateljica među svojim vršnjacima i dala je nekoliko intervjua visokog profila sa fudbalskim superzvijezdama, uključujući upravo Manea.

Autorica je i knjige pod nazivom "Kako je Jürgen Klopp stvorio šampionski Liverpool".

Melissa također ima veliki broj fanova na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Čini se da je upravo kroz svoj posao i upoznala Manea, a potom ostvarila blisku vezu sa fudablerom. Ona je također javni govornik i često je govorila o svojim ženskim izazovima i pitanjima vezanim za seksizam i rasizam.

Oglasi

Južnoafrička novinarka ima skoro 37 godina i nekoliko je godina starija od Senegalca. Veza nije potvrđena, ne pojavljuju se zajedno i nema puno zajedničkih fotografija, pa je i dalje upitno da li je ova dama Maneova srodna duša ili su sve to medijske izmišljotine.