8

Komentari (8)

user1598977538
Ovakve vijesti mi vrate nadu u ljudskost i poprave dan.
C.Banks
Pravi primjer pravog muslimana. Ovi naši znaju čestitat bajram i to je sve što znaju o islamu. A trebali bi znat barem četvri islamski šart, zekat
Dr.Lehrer
@C.Banks znaju pitati jesi bio na džumi, također. A onda ti pitas njega a gdje ces, jer kao žuri. "Ma suti moram nesta završit bicu dobar dvije glave" Ja ono ne znam bil ga zaganjo ili pljuno!!
huba
Bravo, Bravo Bravo
kaliopi
Jedan pravi primjer čovjeka koji je na pravom putu. Neke stvari se ne mogu kupiti.
user1603952710
Sta je Dzeko i nasa odabrana elita izgradila? Osim sto su pokupovali od sirotinje sve i sad za to masno zaradjuju. Zna li neko koji su to projekti i stvari koje su doticni uradili, a od kojih svi imaju koristi (opce dobro)??? Da to nisu mHE, luksuzni hoteli, automobili ( registrovani u Hr.)? Nemojte mi nabrajati humanitarne pomoci, akcije za lijecenja i polovne garniture dresova i lopti? Konretno sta? Gdje su bolnice, igralista, tereni, akademije, kampovi, skole i sl????
svasta
Nije odredjivanje vec uporedba, ni Sadio Mane nije silom uradio sta hoce da uradi!
user1603952710
Ne odredjuje niko nista. Od humanitarne akcije ima samo korist onaj za koga je organizovana. Da pogresno neko ne razumije i to je dobro ali uticaj ima na samo jednu osobu. Moja poenta je bila da trebaju da rade stvari od kojih ce sira zajednica imati koristi, a drzava nove Dzeke, Pjanice, Teletovice, Tuke, Dzumhure, Nurkice, Muse i slicne. Da ne pricamo o koristima kada se rade stvari kao Mane, bolnice, skole, igralista, dvorane i druge slicne stvari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.