Svi se hvataju za glavu zbog onog što radi bh. fudbaler, a on u salonu mirno bira novi automobil

Nevjerovatni Said Hamulić

Svi se hvataju za glavu zbog onog što radi bh. fudbaler, a on u salonu mirno bira novi automobil

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Said Hamulić (22) čovjek je o kojem se ponovo priča. Napadač francuskog Toulousea jučer je saopštio svom klubu kako neće doći na pripreme i tražio je raskid saradnje. Hamulić se ne brine previše za fudbalsku budućnost, pa se tako hladnokrvno počastio novim Mercedesom.

Said Hamulić napravio je nestvaran potez. Javio je Toulouseu kako neće doći na početak priprema i zatražio je raskid saradnje s francuskim timom, gdje je proveo proteklih šest mjeseci.

I dok se mnogi hvataju za glavu zbog poteza kojeg je napravio Hamulić, on opušteno uživa u životu, pa se odlučio počastiti novim automobilom.

On je u Amsterdamu kupio Mercedes AMG i pohvalio se na društvenim mrežama svojim novim ljubimcem.

"Kupio sam Marcedes AMG. Hvala na odličnoj usluzi", poruka je koju je Hamulić poslao prodavačima.

Oglasi

Ovaj 22-godišnjak je pokazao da mu je apsolutno svejedno šta će se mu se desiti s karijerom. Odabrao je da se ne pojavi u klubu koji ga plaća i želja mu je da ode negdje drugo.

U Toulouseu se od dolaska iz poljskog Stal Mieleca nije naigrao. Odigrao je devet utakmica, na terenu je proveo 149 minuta i nije upisivao golove ili asistencije.

Očigledno da je zbog svega reprezentativac Bosne i Hercegovine bijesan. Odlučio se na zaista nevjerovatan potez i vidjet ćemo šta će se desiti s njim.

Hamulić je u karijeri nastupao u Litvaniji (Dainava - Suduva), te u u redovima poljskog Stal Mieleca.

Top Komentari

user1676279026
Joj ljaksofera....klasična seljačina sa balkana
1 0
Taceoni
Ima Gruzia Moldavia Azerbejdzan itd ta ja nemora igrati u L1 cccccc ljanka se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi