Pohotna Samira spavala sa Benzemom i još sedam igrača Barce i Reala, "rivalka" je pretukla u kafiću

Redovna učesnica raznih reality programa

Pohotna Samira spavala sa Benzemom i još sedam igrača Barce i Reala, "rivalka" je pretukla u kafiću

A. Čaušević

Dosta je djevojka koje otvoreno priznaju da su spavale s nekim poznatim fudbalskim imenima, prvenstveno to urade iz razloga kako bi stekle slavu i popularnost. 

Otkako su reality emisije pruzele primat u našem društvu dosta je djevojka koje odluče da pričaju o svojim ljubavnim aferama s ciljem da postanu zanimljiviji publici, zadrže se što duže u showu i tako zarade novac.

Karim Benzema je trenutno u vezi sa Jordan Ozunom s kojom očekuje i dijete. Prije toga Francuz je dosta "lutao" i promijenio veliki broj djevojaka. S nekim se viđao javno kao što je to slučaj sa majkama njegovo dvoje djece Corom Gauthier i Chloe de Launay, a sa brojnim tajno.

Među "tajnim" Benzeminim djevojkama je izvjesna Samira Salome Jalil. Rođena je u Argentini, kćerka oca iz Libanona i majke iz Francuske te učesnica brojnih reality programa.

Na putu ka slavi i svojih 450.000 pratitelja na Instagramu Samira je stigla pričajući pikantne i sočne detalje iz svog života.

Oglasi

Tako je prije nekoliko godina otkrila da je spavala sa Benzemom i Marcom Bartrom koji je tada igrao za Barcelonu. Bilo je to 2016. godine.

"Spavala sam sa osam igrača Barce i Reala. Benzema i Bartra su neki od njih", napisala je ona na Twitteru i tako na sebe skrenula ogromnu pažnju.

Samirine fotografije sa Bartrom i Benzemom

Da nije ništa slagala potvrdile su i fotogafije koje su se pojavile kako se tada 25-godišnjakinja provodi sa napadačem i defanzivcem. Dok je bila sa Bartrom kupala bi se na plaži bez grudnjaka što paparazzijima nije promaklo. U to se možete uvjeriti klikom ovdje.

U to vrijeme Samira se hvalila kako je i poznati motociklist, možda i najbolji u historiji ovog sporta, Marc Marquez tražio s njom sastanak i posebno druženje, ali ga je ona odbila.

U centru pažnje se našla i godinu kasnije kada je izvukla deblji kraj iz tuče sa "rivalkom" Larom Ruiz u jednom od kafića. Samira je izvukla deblji kraj i na kraju je tužila Laru.

Nakon sportista okrenula se i modnim dizajnerima pa je nekoliko godina bila u vezei sa influnserom Rubenom Sanchezom s kojim je raskinula zbog privatnih nesuglasica.

Danas sa 32 godine uglavnom novac zarađuje učešćima u reality programima pa je tako nedavno izbačena iz takmičenja pod nazivom "Kuća poznatih" u Meksiku.

Top Komentari

Labile
Pohotna Samira vrhunac je novinarstva ovog portala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi