Muzičku zvijezdu umalo koštao susret s UFC udaračem: "Zar je takva žena s ovakvom prikazom?"

Strickland izvrijeđao pjevača

Muzičku zvijezdu umalo koštao susret s UFC udaračem: "Zar je takva žena s ovakvom prikazom?"

Midhat Šljivak

Kontroverzna MMA zvijezda Sean Strickland umalo je prebio američkog muzičara Colsona Bakera, poznatijeg kao Machine Gun Kelly. Izbjegao je 33-godišnjak batine od MMA zvijezde, a Strickland ne može vjerovati da je on uspio zavesti jednu od najljepših glumica svijeta Megan Fox.

Sean Strickland u posljednje vrijeme pravi ozbiljne probleme van oktagona. Često zna prirediti spektakl poznatim licima, a nikako ne voli influensere i YouTube zvijezde.

U noćnom izlasku u Las Vegasu sreo je muzičku zvijezdu Colsona Bakera, poznatijeg kao Machine Gun Kelly. UFC borac je bio spreman da mu priredi noć iz pakla.

Srećom, ovog puta je odlučio krenuti svojim putem. Da je krenuo s udarcima bio bi pravi skandal, no saznao je kako je Baker u vezi s jednom od najljepših žena svijeta Megan Fox i ostao je u nevjerici.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cv-8tdbP6br/?img_index=1[/instagram]

Oglasi

"Čovječe, upravo sam čuo za Megan. Šta se je*ote s njom dogodilo od Transformersa? Gotov sam. Laku noć. Je*o te, gotov sam", napisao je Strickland i dodaje:

"Šta se je*eno dešava? Megan Fox je s tim stvorenjem? Šta se dešava s ovim svijetom? Šta sam propustio, je li s njom sve u redu? Je li ovaj čovjek đavo, Megan, jesi li dobro, treba li ti pomoć?", pita se Strickland.

37-godišnja ljepotica je s muzičarem u vezi od 2020. godine, a od januara 2022. godine su vjereni. Mnogi smatraju da on nije čovjek za nju. Ipak, ne obaziru se na komentare i uživaju u ljubavi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZw73Zqp5GF/?img_index=1[/instagram]

Strickland je jedan od onih koji ne može 'progutati' da je Baker uspio zavesti takvu ljepoticu. Ostao je u nevjerici i stvari mu nisu baš najjasnije.

Američki MMA borac sve je češće aktivan van oktagona. Postaje istinska zvijezda i van UFC-a, a i ranije je svojim stavovima često znao zapaliti javnost.

Ne libi se reći ono što misli. Zbog toga nosi epitet kontroverznog i tako će očigledno biti i ubuduće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije