Ramos dobio žestoke kritike jer je sa suprugom na dva odreska potrošio čak 1.000 eura

Velike kritike za bračni par Ramos

Ramos dobio žestoke kritike jer je sa suprugom na dva odreska potrošio čak 1.000 eura

E. Čaušević

Španski defanzivac Sergio Ramos nalazi se s porodicom na odmoru u Dubaiju.

Ramos je odlučio da prvi dio ljetnog odmora provede u Dubaiju, te se već prvi dan našao u centru pažnje.

Defanzivac PSG-a se našao na velikom udaru kritika zbog fotografije koju je prije nekoliko dana objavio na društvenim mrežama.

On je sa suprugom Pilar Rubio večerao u restoranu poznatog kuhara Nusreta, te su naručili zlatni odrezak koji je među najpoznatijim specijalitetima u ovom restoranu u Dubaiju.

Fanovi su žestoko kritikovali Ramosa i njegovu suprugu jer su za dva ova odreska potrošili čak 1.000 eura, te su poručili da je to previše bahato ponašanje i da nisu javno trebali da se hvale takvim stvarima.

Jedan od fanova je napisao ispod fotografije da pola radnika u Španiji radi po 50 sati kako bi zaradili taj novac kojeg je Ramos potrošio na jedan obični odrezak.

[twitter]https://twitter.com/comeryfilosofar/status/1536757619985088512[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/LauraFp12062915/status/1537762517782515714[/twitter]

Top Komentari

arca
Etotrebao bi vas pitati kako ce trositi vlastite pare.
5 2
Uranija
Ovaj svijet je iz dana u dan sve vise licemjeran, upravo takvi mozgovi koji ga kritikuju da su na njegovom mjestu za svoje pare bi jeli i duplo skuplja jela.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti