Objavili krah najpoznatijeg fudbalskog para, a sada su se Ramos i Pilar oglasili na Instagramu

Poslali jasne poruke

Objavili krah najpoznatijeg fudbalskog para, a sada su se Ramos i Pilar oglasili na Instagramu

E. Čaušević

U španskim tabloidima prije nekoliko dana pojavile su se informacije da se brak Sergija Ramosa i Pilar Rubio nalazi u ozbiljnoj krizi jer ona nije u najboljim odnosima s njegovom porodicom. Nakon svega na Instagramu se oglasio igrač PSG-a, a njegova objava dala je jasan komentar na sve špekulacije.

Ramos i Pilar su zajedno već 11 godina, a vjenčali su se 2019. godine i imaju zajedno četvero djece. No, pojavile su se špekulacije da njihov odnos nije baš najbolji i da se nalaze pred razvodom.

Oni su se upoznali počekom 2012. godine kada su počele špekulacije da su u vezi, a da su zajedno potvrdili su iste godine na ceremoniji dodjele Zlatne lopte.

Važe za jedan od najpopularnijih parova u Španiji i mnogi su vjerovali da njihov brak funkcioniše savršeno, no špekulacije tablida na Pirinejima su to demantovale.

Mediji u Španiji već mjesecima pišu o tome da se brak Ramosa i Pilar nalazi u krizi i da je sve počelo pred božićne praznike. Tada oni nisu bili zajedno što je prethodnih godina bila tradicija i već tada su mnogi počeli sumnjati da nešto nije ok.

Oglasi

Također, Ramosa nije bilo ni na proslavi njenog rođendana, a pored njega na toj zabavi nije bio niko ni od njegove familije.

Objavljeno je da Pilar baš nije u najboljim odnosima s familijom igrača PSG-a i da to nije ništa novo. Međutim, Ramos joj je očito počeo zamjerati što na bitnijim događajima nikada nema nikog od njegove familije, a Pilar ne želi da popusti što se toga tiče.

Tabloidi u Španiji objavili su da se njihov brak nalazi pred velikim krahom, ali nakon što se Ramos i Pilar nisu oglašavali svih tih sedmica dok se pisalo o njima čini se da su sada odlučili stati u kraj svim pričama.

Naime, Ramos se oglasio jučer na Instagramu gdje je objavio nakon duže vremena fotografiju sa svojom suprugom, te je poslao jasnu poruku.

"Partner u 'zločinu', partner u životu", napisao je Ramos uz fotografiju sa svojom suprugom koja je oduševila njihove fanove.

   Fotografija koju je Sergio Ramos sinoć objavio na svom Instagram storyju sa suprugom Pilar Rubio.

Ramos i Pilar pratili su jučer mečeve na ATP turniru u Madridu, te su pružili podršku svom sunarodnjaku Carlosu Alcarazu. I ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu s porukom: "Dan tenisa s mojom ljubavi".

Čini se da su Sergio i Pilar odlučili ovim objavama konačno stati u kraj svi špekulacijama i pokazati da u njihovom braku nema nikakvih problema i da su priče oko toga da su pred razvodom lažne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti