Sestra Rominog napadača obara s nogu: "O njemu sve znamo, a o njoj vrlo malo..."

Kristyna došla u centar pažnje

Sestra Rominog napadača obara s nogu: "O njemu sve znamo, a o njoj vrlo malo..."

E. Škorić

Svi znaju za mladog napadača Rome Patricka Schicka, ali o njegovoj sestri Kristyni (24) malo se zna.

Kristyna je starija sestra Rominog napadača, koji je prošlog ljeta došao iz Sampdorije nakon što mu je propao transfer u Juventus.

I dok je Patrick uspješan u nogometu, Kristyna je jako uspješna na polju modelinga i trenutno živi u SAD, a njene najčešće destinacije su Los Angeles, New York i Chicago. Kako su i inostrani mediji objavili, dok o njemu skoro sve znamo, o njoj apsolutno ništa, ali tu su društvene mreže kao kanal za probijanje u žižu javnosti.

Zbog svog dugogodišnjeg životnog stila, Kristina je na Instagramu "dobila" 103.000 pratioca.

Najviše voli da uživa u odmoru i na egzotičnim destinacijama, a na našu sreću ne libi se pokazati svoje tijelo i fotografije objaviti na Instagramu.

Top Komentari

Ibro
Izgleda smotanija od Shicka. Mislim da je onaj pogrijesio profesiju.
8 2
bebi
ako i ne znate za neku ublehu tu su ovakvi tekstovi da saznte
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi