Georgina i Antonella se našle na istom mjestu u isto vrijeme, sve radi Shakire!

Ujedinjenije nego ikad

Georgina i Antonella se našle na istom mjestu u isto vrijeme, sve radi Shakire!

A. Čaušević
Teme:

Partnerice Cristiana Ronalda i Lea Messija, Georgina Rodriguez i Antonella Roccuzzo su ujedinjenije nego ikad, za sve je kriva Shakirina objava na društvenim mrežama.

Shakira je bez dileme jedna od najboljih pjevačica novog doba i ima veliku sposobnost spajanja i razdvajanja svojim pjesmama, posebno je to slučaj sa numerama nakon raskida sa Gerardom Piqueom.

"I congratulate you", "Monotonia" i "Session #53" trznule su njenu karijeru koju je ranije stavila na pauzu i posvetila se porodic. No, prevara sada već bivšeg partnera "otvorila joj je oči" i ponovno je na vrhu najslušanijih pjevačica.

Sa ove tri pjesme Kolumbijka je dostila milone pregleda i preuzimanja na streaming platformama, ali i veliki broj podrške od poznatih žena, poput manekenke i supruge Lionela Messija, Antonelle Rocuzzo, koja je u svakoj pjesmi ostavila svoju poruka podrške.

Antonella i Georgina Rodriguez su se ovih "susrele " na istom mjestu s istom svrhom - poručiti Shakiri da su s njom.

Shakiri je stigla velika podrška

Između partnercia Cristiana Ronalda i Lea Messija, dvojice najpopularnijih igrača svijeta uopšte nema zle krvi i može se reći da imaju sasvim korektan odnos.

Oglasi

Shakira je objavila dio pjesme pod nazivom "Acrostico", a na snimku se mogu vidjeti njeni sinovi Milan i Shasha po prvi put u nekom video spotu.

Georgina je ostavila komentar: "Predivno", dok je nekoliko minuta kasnije isto učinila Antonella uz tri emoticoa uplakanih lica

Ova pjesma je zaista ganula cijeli svijet. U samo dva dana od objave već je imala više od 70 miliona na Instagramu i više od 30 milijuna pregleda na YouTubeu.

Ranije se pisalo da Antonella i ne voli previše Shakiru jer je bila prijateljica sa Piqueovom bivšom djevojkom, Normom Tomas, ali to očigledno nije slučaj.

Posljednjih sedmica sve se češće špekuliše da se Kolumbijka počela viđati sa Lewisom Hamiltonom nakon što su nekoliko puta viđeni zajedno, ali potvrde da su par još uvijek nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi