Slavni sportista poludio za Shakirom kao da mu je bacila čini, za nju radi stvari kao ni za jednu

Glasine o romansi su sve učestalije

Slavni sportista poludio za Shakirom kao da mu je bacila čini, za nju radi stvari kao ni za jednu

A. Čaušević

Čini se da Lewis Hamilton daje sve od sebe da zavede Shakiru nakon što je kolumbijska pjevačica definitivno iza sebe ostavila sve vezano za Gerarda Piquea.

Legendarni vozač Formule pokazao je koliko je odlučan kad je izveo kolumbijsku pjevačicu na druženje na brodu kada je došao po nju na strašnji ulaz njene vile od 12 miliona eura.

Britanac se pobrinuo da poznata pjevačica ne mora previše šetati prilikom dolaska na privatni dok. Fotografije druženja su postale viralne, a posljednjih dana špekulacije su sve glasnije.

U nekoliko navrata su viđeni zajedno, a navodno se Hamilton upustio u odlučan flert sa majkom dvoje djece te se sve češće šuška o njihovoj romansi.

Prilikom druženja na brodu Shakira se konstanto smijala, a francuski list Gent izvještava da je Hamilton taj koji se više trudi.

Kolumbijka nije skidala osmijeh s lica u društvu vozača Mercedesa

Nakon što su određeno vrijeme proveli brodu, Hamilton je bio taj koji se pobrinuo da Shakira dođe u svoj dom bez problema.

Oglasi

Nekoliko dana poslije druženja sa Shakirom vozač Mercedesa je više na utakmici NBA lige između LA Lakersa i Golden State Warriorsa kada je bio u društvu Leonarda Di Caprija.

Kolumbijska pjevačica je doselila u Miami nakon gorkog i javnog prekida sa bivšim igračem Barcelone, Gerardom Piqueom.

Shakira se od raskida povezivala sa nekoliko novih partnera, ali čini se da je druženje sa Hamiltonom do sada izazvalo najviše pažnje.

Prvi put su viđeni na večeri poslije utrke Formule 1, da bi se kasnije zajedno družili na brodu. A gdje ima dima ima i vatre.

Tokom prošlosti Hamilton je za partnerice imao neke od najpoznatijih i najatraktivnijih žena na svijetu, a čini se da je sada odlučio da na tu listu doda i 46-godišnju Shakiru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi