Najuspješniji ikad "pokupio" Shakiru, završili su na jahti, pjevačica nije skidala osmijeh s lica

Kolumbijka i Lewis Hamilton ulovljeni u akciji

Najuspješniji ikad "pokupio" Shakiru, završili su na jahti, pjevačica nije skidala osmijeh s lica

A. Čaušević

Shakira i Lewis Hamilton viđeni su kako zajedno uživaju u sunčanoj vožnji jadhon nekoliko dana nakon što su snimljeni zajedno na večeri poslije utrke Formule 1 u Miamiju.

Najuspješniji vozač u historiji Formule 1 viđena je kako pomaže kolumbijskoj pjevačici da se ukrca na jahtu s otvorenim krovom dok su uživali u danu s prijateljima.

Shakira je pokupljena sa stražnje strane svoje vile u Miami Beachu vrijedne 16 milijuna funti prije nego što je krstarila oko zaljeva Biscayne.

Ova 46-godišnjakinja je nosila gornji dio lila bikinija s resicama i kratke hlače dok je svoju prepoznatljivu dugu valovitu kosu pustila preko ramena.

Hamilton i Shakira su ulovljeni u Miamiju

Bila je sva nasmijana dok se ukrcavala na plovilo s krokodilom na napuhavanje privezanim za vrh kada su paparazzi ulovili njihov kontakt.

Sedmerostruki prvak Formule 1 nosio je bijelu kapu, sunčane naočale, crnu majicu bez rukava i kratke hlače sa šahovnicom, pokazujući svoje prepoznatljive tetovaže.

Oglasi

Čovjek sa 103 pobjede u Formuli 1 i Shakira su se tokom druženja smješkali jednom drugom i jasno je da su uživali u druženju.

Kolumbijka nije skidala osmijeh s lica u društvu vozača Mercedesa

Miami je mjesto koje Shakira sada zove svojim domom nakon njezinog gorkog raskida sa bivšom zvijezdom Barcelone Gerardom Piqueom.

A njihov razvod pokrenuo je glasine o Shakirinom ljubavnom životu koja je prije utrke Formule 1 u Miamiju viđena sa Tomom Cruiseom, da bi poslije toga večerala sa Hamiltonom.

Shakira je ta kojoj je raskid teže pao, prozivala je i slala otrovne stijelice prema bivšem kada i gdje god je stigla, posebno u svojim pjesmama koje su odlično slušane i istovremeno su joj donijele dosta novca.

Pjevač i fudbaler su raskinuli u maju prošle godine, da bi se razveli ovog proljeća poslije čega je Shakira sa sinovima Milanom i Shashom doselila u Miami. Sa druge strane, Pique uživa u svojoj vezi sa Clarom Chiom te ima dozvolu da vidi djecu kada poželi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi