Shakira 'predstavila' novog ljubavnika - Opasna je faca iz svijeta sporta i magnet za ljepotice
Foto - Shakira / Instagram

Fudbalska zvijezda je njen izbor

Shakira 'predstavila' novog ljubavnika - Opasna je faca iz svijeta sporta i magnet za ljepotice

Midhat Šljivak

Kolumbijsku pjevačicu Shakiru od razvoda s nekadašnjim fudbalerom Gerardom Piqueom povezuju s brojnim muškarcima, a novo ime je nekadašnja NFL zvijezda Julian Edelman.

Shakira je 2. februara proslavila svoj 47. rođendan. Kolumbijska pjevačica je organizovala veliku zabavu u svom domu u Miamiju, a na njoj je bio i čovjek za kojeg se sumnja da je novi ljubavnik slavne pjevačice.

To je nekadašnja NFL zvijezda Julian Edelman. 37-godišnjak je tokom zabave bio veoma blizak s pjevačicom i čak su zajedno pozirali za fotografiju. TV show 'Vamos a ver' donosi više detalja.

"Pjevačica bi, ako već nije, uskoro mogla objaviti vezu s nekadašnjim NFL igračem. S njim je postavila fotografije s rođendanske zabave, a interesantno je da je i on, kao i Gerard Pique 10 godina mlađi od nje. Pored njega na zabavi su bili njeni prijatelji i porodica", navodi se.

Oglasi

Edelman je samo još jedan u nizu sportista s kojim se Shakira povezivala. Najviše su se spominjali vozač Formule 1 Lewis Hamilton, te NBA zvijezda i košarkaš Miami Heata Jimmy Butler.

Veze nikada nisu potvrđene i vidjet ćemo da li zaista postoji nešto između nje i nekadašnje NFL zvijezde.

Julian Edelman je trostruki NFL šampion

Svako ko prati američki fudbal (NFL) dobro zna ko je Julian Edelman i šta je učinio za ovaj sport.

Čuveni wide receiver je kompletnu karijeru proveo s New Engladn Patriotsima (2009-2020) i osvojio je tri naslova prvaka, a bio je i MVP SuperBowla 53.

Iza sebe ovaj 37-godišnjak ima popriličnih problema sa zakonom, ali je kao žestok momak uvijek bio magnet za žene.

Oglasi

2011. godine je uhapšen zbog napada na ženu tokom zabave za Noć vještica, da bi 2020. godine u Los Angelesu napravio nekoliko prekršaja. Razbijao je tuđe automobile, ali platio je štetu i nije mu to ušlo u kriminalni dosje.

Što se žena tiče on je godinu i po dana proveo s čuvenom brazilskom manekenkom Adrianom Limom, a ima i dijete sa švedskim modelom Ellom Rose.

U početku je odbijao priznati kćerku Lily, ali na kraju se pokazalo da je zapravo on otac i dijete je prihvatio.

Shakira je po svemu sudeći njegova nova izabranica i vidjet ćemo hoće li uskoro doći do potvrde njihove veze.

Oglasi