Shakira je imala ludu noć s oženjenim i proslavljenim bivšim fudbalerom Real Madrida?

Gdje ima dima...

Shakira je imala ludu noć s oženjenim i proslavljenim bivšim fudbalerom Real Madrida?

Edmir Škorić

U svijetu zabave naslovi o romansama, skandalima i zabranjenim vezama uobičajeni su. A kada su u pitanju renomirane osobe poput Shakire, medijska pažnja se još više pojačava. Nedavno se opet skinula prašina s glasine koja je godinama lebdjela u zraku: je li Kolumbijka provela ludu noć s oženjenim igračem Real Madrida?

Burna prošlost Shakire i njenog sada već bivšeg partnera Gerarda Piquea opće je poznata. Nakon što su prije gotovo dvije godine objavili da se rastaju, par se suočio s brojnim izazovima, uključujući i otkriće Piqueove nevjere s Clarom Chíom.

Ova situacija navela je Shakiru da izrazi svoju bol i razočaranje kroz svoju muziku, spominjući izdaju u nekoliko svojih pjesama, koje će biti dio njenog sljedećeg albuma 'Las mujeres no Llor'. S obzirom na ovakav scenarij, odnos između njih postao je napet, a komunikacija o njihovoj djeci odvijala se uglavnom preko advokata.

Kako bi se maknula od medijske pompe, Shakira se sa svoje dvoje djece, Milanom i Sashom, odlučila preseliti u Miami, dok je Pique svoju vezu s Clarom Chíom učvrstio u Barceloni.

No, unatoč Shakirinim kritikama na račun Chíe, nepobitno je da kolumbijska pjevačica ima nedovršena posla i kada je vjernost u pitanju, s obzirom da se šuška da je prije nekoliko godina imala ludu noć s poznatim oženjenim muškarcem i to ni manje ni više nego fudbalerom Reala.

Oglasi

Zanimljivo je prisjetiti se vremena kada je Shakira viđena na stadionu Santiago Bernabéu kako bodri Real Madrid tokom prve faze Florentina Pereza kao predsjednika kluba. Pjevačica, poznata po vatrenoj podršci bijelom timu, bila je istaknuta figura na tribinama, izazivajući pažnju navijača i medija. Fotografije na kojima je Shakira snimljena s igračima Real Madrida, posebice s legendarnim Davidom Beckhamom, postale su predmetom velikog interesa i nagađanja.

Između šaputanja i žamora koji su kružili oko veze Shakire i Beckhama isplele su se svakakve priče. Neki su tvrdili da je hemija između umjetnice i fudbalera nadišla okvire običnog prijateljstva, sugerišući da su dijelili intimne trenutke izvan terena.

Jedna od najupornijih glasina kaže da su Shakira i Beckham jednom prilikom, nakon što su proslavili pobjedu, otišli zajedno u društvu ostatka tima, što je dodatno potaknulo glasine o njihovoj romansi. Međutim, usprkos vrtlogu nagađanja koji je okruživao taj susret, precizni detalji te noći ostali su godinama ljubomorno čuvani, obavijeni velom misterije koju, čini se, posjeduju samo Shakira i suprug Victorije Beckham.

Shakira se inače u posljednje vrijeme povezivala sa brojnim slavnim sportistima sa kojima je i viđena na nekim destinacijama, ali čini se da je i dalje slobodna žena. Interesantno da u Miamiju trenutno žive i ona i David Beckham, koji je suvlasnik Inter Miamija, za koji igra Lionel Messi.

David Beckham oduvijek se smatrao jednim od najprivlačnijih sportista i žene širom svijeta maštale su o njemu, a očito su pojedine imale tu sreću da uplove u njegov zagrljaj, gdje decenijama već bezbrižno biva njegova supruga Viktorija.

Top Komentari

USABIH
Bas sportska novost...
0 0
USABIH
Bas sportska novost...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi