Shakirina mezimica osvaja svijet - Njene čudesne ruke mogu sve
Poznata tetka nikako nije mogla propustiti izložbu svoje nećakinje (Foto: Instagram)

Isabella gradi umjetničku karijeru

Shakirina mezimica osvaja svijet - Njene čudesne ruke mogu sve

M. Šljivak

Kolumbijska pjevačica Shakira stekla je ogromnu popularnost širom svijeta u protekle dvije decenije. Atraktivna 46-godišnjakinja i danas je na vrhu, mada se u posljednje vrijeme o njoj više priča zbog razvoda s bivšim fudbalerom Gerardom Piqueom. I dok traju razne priče o njenom ljubavnom životu Shakira uživa u društvu djevojke koja privlači veliku pažnju, a njeno ime je Isabella Mebarak.

Atraktivna pjevačica Shakira konstantno je u centru pažnje svjetskih medija. Tako je otkako se pojavila na sceni, a i 20-ak godina kasnije njena enormna popularnost nikako ne pada.

Medijima širom svijeta je oko Shakire apsolutno sve privlačno, a naročito njen privatni život koji je nakon razvoda s Gerardom Piqueom još interesantiji.

Ipak, nedavno se u društvu kolumbijske pjevačica pojavila djevojka za kojom su mnogi bacili pogled i mnoge je interesovalo o kome se radi.

Kratka crna kosa, kratka haljina, taman ten, privukli muškarce širom svijeta, a djevojka koja se pojavila uz Shakiru je njena nećakinja Isabella Mebarak.

Oglasi

Radi se o 24-godišnjoj umjetnici. Čudesna je s kistom i olovokom u rukama i u punoj inspiraciji radi zaista fenomenalne crteže.

Naravno, kao i tetka, Isabella je veoma atraktivna. Ne ustručava se to pokazati na društvenim mrežama i često uzmami brojne muške uzdahe.

Isabella trenutno nije toliko praćena na društvenim mrežama. Ima svega 32.000 pratitelja na društvenim mrežama, no sigurno da će ova brojka eksplodirali kada se sazna da joj je Shakira tetka.

Umjetnost je ono što ovu djevojku čini sretnom. Ima svoj mali biznis kojeg razvija bez ičije pomoći, a tetka je tu uvijek da se nađe kada treba.

Isabella međutim ne želi da joj olakša to što je povezana rodbinski sa poznatom pjevačicom. Voli da je nezavisna i to je lako uočiti na fotogorafijama koje postavlja.

Atraktivna 24-godišnjakinja definitivno je privukla pažnju na sebe. Ima čudesne ruke i sigurno da bismo o njoj u budućnosti mogli dosta čuti.

Oglasi