Shakiru je Pique opisao kao "staru i gotovu", ali šeik joj vraća osmijeh na lice

Slijedi veliki koncert

Shakiru je Pique opisao kao "staru i gotovu", ali šeik joj vraća osmijeh na lice

E. Škorić

Svjetski mediji ne prestaju da pišu o Gerardu Piqueu i Shakiri iako su njih dvoje prekinuli prije gotovo godinu dana.

Par je zajedno bio 12 godina, ali nisu bili službeno u braku. Na kraju su se dogovorili oko skrbnišva i Kolumbijka je sa djecom Milanom i Sashom otputovala da živi u Miami, dok je bivši nogometaš ostao u Barceloni, iako je nedavno otputovao u SAD da bi posjetio svoje klince.

Podsjećamo da su prekinuli nakon što su u javnost procurile fotografije o njegovoj nevjeri, a Pique krenuo u vezu sa mnogo mlađom Clarom Chiom Marti.

Mjeseci su prošli otkako slavni par nije zajedno, ali se njihovi životi prate u korak i gotovo sve što naprave brzo osvane u medijima.

Shakira je sada blizu ogromnog posla sa šeikom, koji je navodno zainteresovan da održi koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Šeik je za nju spreman ponuditi svaku cijenu jer želi da isključivo ona bude zvijezda showa koji on organizuje.

Oglasi

“Shakira dolazi nakon što je prošla kroz bolan, tužan, iscrpljujući, neugodan, ponižavajući put sa situacijom koju je doživjela sa svojim bivšim partnerom Gerardom Piqueom, koji se ne umara maltretirati je koristeći uvredljive izraze, opisujući je kao 'staru i gotovu'", navodi se.

“Pa nije ta 'starica' koja ga je čuvala dvanaest godina ista za sve”, napisano je na blogu novinarke koja je objavila trač o koncertu Kolumbijke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, o čemu za sada nema zvanične potvrde.

U međuvremenu, Shakira je snimljena u društvu čuvenog glumca Toma Cruisea tokom trke Formule 1 u Miamiju, a nakon toga i sa slavnom zvijezdom ovog sporta Lewisom Hamiltonom.

Za razliku od njenog bivšeg kojem je odmah u krevet uletjela mlađahna studentica Clara Chia, Shakira se još ne povezuje s drugim muškarcima, iako je uočena s nekima od njih.

Clara je nedavno a proslavila svoj 24. rođendan, a španski mediji pišu da joj je Pique spremio poseban poklon. Pique je shvatio da je njegovoj djevojci potrebno da se odmori od svega kroz što je prolazila prethodnih mjeseci i da barem na nekoliko sedmica otputuje iz Barcelone i daleko od očiju javnosti koja prati njen svaki korak.

Bivši nogometaš za rođendanski poklon odlučio je da svojoj djevojci i njenim prijateljicama plati odmor u Abu Dhabiju gdje je ona imala i rođendansku zabavu. Na taj način je imala konačno svoju privatnost jer ju u Abu Dhabiju nisu proganjali paparazzi kao što je to slučaj u Barceloni otkako se saznalo da je imala aferu sa Piqueom, te da je rasturila njegovu vezu sa Shakirom.

Navodno, Pique je nije štedio i Clari je platio nezaboravan boravak u Abu Dhabiju gdje će boraviti skoro mjesec dana, dok je on odlučio da ode u Miami kako bi se sreo sa djecom.

Top Komentari

BordoBijeli1946
Kakvi bolesnici, još gori ovi u komentarima. Zašto bi nekoga na stranici o sportu bolio ***** gdje Šakira ima koncert i šta radi u svom životu. Kakve veze ona ima sa sportom?
1 0
makelele
Niko ne bi trebao tako zvati majku vlastite djece
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi