Kao dijete majka ga se odrekla radi izgleda, sada je svjetski superstar i Shakira je luda za njim!

Kolumbijska pjevačica ponovo sa mlađim

Kao dijete majka ga se odrekla radi izgleda, sada je svjetski superstar i Shakira je luda za njim!

A. Čaušević

Otkako je raskinula sa Gerardom Piqueom Shakira ne prestaje da se povuzuje sa novim potencijalnim partnerima, posebno je to postalo učestalo nakon što je sa sinovima Milanom i Sashom odselila u Miami.

Shakirin društveni život u SAD-u znatno se promijenio. Dok u Barceloni Shakira gotovo uopće ne izlazila, a njena rijeka pojavljivanja su bila obavijena tugom, u Miamiju su stvari potpuno drugačije.

Kolumbijka je viđena kako surfa, uživa na suncu Floride s Gisele Bundchen, ide na utrku Formulu 1 u društvu Toma Cruisea, vozi jahtu s Lewisom Hamiltonom i gleda finale Istočne konferencije NBA lige između Miami Heata i Boston Celticsa.

Upravo je na jednoj od tih utakmica došlo do iskrica sa s Jimmyjem Buttlerom, zvijezdom Heata koju je Shakira nedavno počela pratiti na Instagramu i obrnuto.

Iako nema zajedničkih fotografija, pjevačica je dala naslutiti da bi mogla biti zaintereosvana za jednog od najboljih košarkaša NBA lige.

Oglasi

Ne potvrdivši niti demantirajući ništa, u utorak se poigrala objavom na Instagramu u kada je napravila igru riječi što je povećalo sumnje u njenu romansu sa Butlerom.

Shakira je pridonijela ovim glasinama podijelivši priču na društvenim medijima, oblikujući akrostih s izrazima "Heroic, Extraordinary, Awesome and Team", koji čine riječ Heat.

Butler ima 33 godine, 13 godina je mlađi od Shakire i ima kćer iz veze s manekenkom Kaitlin Nowak, a 2020. imao je kratkotrajnu romansu sa Selenom Gomez.

Dok je bio dječak biološka majka ga je izbacila na ulicu. Tada je imao 13 godina i dobro se sjeća tadašnje rečenice koju je čuo.

Oglasi

"Ne sviđa mi se kako izgledaš. Moraš ići", kazala je Londa Butles svom sinu kojeg je otac napustio odmah po rođenju.

Tada je išao od kuće do kuće, često je mijenjao domove dok se nije pojavila Michel Lambert.

"Prihvatili su me u svoju porodicu, i to nije bilo zbog košarke... Samo je bila puna ljubavi. Nisam mogao vjerovati", ispričao je Butler koji je u međuvremenu uspostavio kontakt sa svojim biološim roditeljima.

Butler je danas jedan od najboljih igrača NBA lige i protiv Denver Nuggetsa će igrati svoje drugo finale te imati priliku da osvoji svoj prvi prsten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi