Najveća zvijezda Hollywooda proganja Shakiru, ona ga moli da je pusti na miru, reagovao i Hamilton

Nova drama u životu bivše djevojke Gerarda Piquea

Najveća zvijezda Hollywooda proganja Shakiru, ona ga moli da je pusti na miru, reagovao i Hamilton

Endin Čaušević

Shakira se prošlog mjeseca preselila iz Barcelone u Miami nakon što je raskinula dugogodišnju vezu s Gerardom Piqueom i to ne baš na najljepši način. Međutim, Shakiri neće biti problem pronaći novog partnera, ali ni slutila nije kakve probleme će joj donijeti dolazak na utrku za Veliku nagradu Miamija.

Shakira je odlučila prije nekoliko sedmica da prati uživo utrku Formule 1 u Miamiju, a nakon toga pojavile su se špekulacije da se "desila hemija" između nje i Lewisa Hamiltona.

Oni su nakon toga druženje nastavili na jahti koju je iznajmio vozač Mercedesa, a fotografije njih dvoje postale su glavna tema tamošnjih tabloida. Hamilton je navodno očaran Shakirom i trudi se maksimalno da je osvoji, te se sve više priča o njihovoj ljubavnoj romansi.

Međutim, dolazak na utrku je Shakiri donio i jedan neočekivan problem. Kako pišu američki mediji najpopularniji Hollywoodski glumac Tom Cruise je također "bacio oko" na Shakiru i želi da je zavede, ali on time nije oduševljena.

Oni su se družili tokom utrke Formule 1 i zajedno su obilazili garaže timova, no Tom Cruise je navodno htio da izvede Shakiru na večeru istu noć na šta pjevačica nije pristala.

Navodno, Tom Cruise je došao i do njenog broja i počeo joj je slati poruke i zvati je što se Shakiri nije svidjelo.

Oglasi

Piqueova bivša djevojka mu je jasno dala do znanja da s njim ne želi imati ništa više od prijateljstva, ali popularni glumac i pored toga nije odustao.

TMZ piše da je čak reagovao i Hamilton koji je pozvao Cruisea na telefon kako bi ga zamolio da više ne uznemirava Shakiru.

No, ono što bi i Hamiltona moglo povrijediti jeste činjenica da mu je Shakira rekla da nije spremna još uvijek za novu ljubavnu vezu nakon svega što je prošla sa Piqueom i bolnog raskida koji se tek nedavno finalizirao.

Tom Cruise više i nije toliko poželjan među ženama nakon razvoda od glumice Katie Holmes koja je otkrila koliko je on vezan za Scijentološku crkvu, te šta su ona i njena kćerka morale da trpe zbog toga.

Čak nakon razvoda odbija da viđa svoju kćerku jer ona i njema mama ne dijele iste stavove koje bi on htio kada je u pitanju Scijentološka crkva.

Top Komentari

Arnel925
Svi bi da guze
2 0
Sta je umislio ovaj Tom Cruise: "Eto ja sam popularan glumac u Americi, imam para, te zato ja mogu imati svaku pi..cku koju pozelim." na njegovu zalost nije tako, e pa hvala bogu da nije tako nekad nije sve u prama, a ako je i u parama, pa on nije jedini koji ima para. Shaqiura reci mu samo odje..bi momak, ne mozes imati sve u zivotu sto pozelis.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi