Je li se NBA zvijezda uvukla u Shakirin krevet? Kažu da je ona razlog što blista na parketu
Kolumbijska pjevačica povezuje se s brojnim muškarcima otkako se razvela od Gerarda Piquea (Foto: EPA)

Jimmy zaveo pjevačicu?

Je li se NBA zvijezda uvukla u Shakirin krevet? Kažu da je ona razlog što blista na parketu

Midhat Šljivak

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) se nakon rastanka s Gerardom Piqueom povezuje s mnogim muškarcima. Lewis Hamilton i Tom Cruise samo su neki od poznatih zvijezda, a sada je na red došao NBA košarkaš Jimmy Butler.

Shakira je nakon rastanka s Gerardom Piqueom život odlučila nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama. Miami je odabrala kao idealnu lokaciju za sebe i sinove Milana i Sashu, a od njenog dolaska u grad ne prestaju povezivanja s brojnim muškaricima.

Viđena je atraktivna 46-godišnjakinja s Tomom Cruiseom i Lewisom Hamiltonom. Ipak, navodno među njima nema ništa, iako je Tom Cruise navodno poprilično uporan u tome da osvoji srce zanosne pjevačice.

Sada je u centar pažnje došlo još jedno poznato lice. Američki mediji kolumbijsku pjevačicu povezuju s NBA zvijezdom iz Miami Heata Jimmyjem Butlerom.

Shakira je zapratila Jimmyja na Instagramu. On je jedan od samo 159 ljudi koje prati, ali tračevi o eventualnoj vezi nisu previše jaki da bi bili istiniti.

Pjevačica jeste zapratila Butlera, išla je i na utakmice NBA doigravanja, gdje je Jimmy igrao fenomenalno. Za mnoge je Shakira razlog takve igre, no malo je vjerovatno.

Oglasi

Jimmy je od 2019. godine u vezi s modelom Kaitlin Nowak. On ne voli javno da eksponira svoju vezu, pa čak je prava rijetkost vidjeti da dijele emotivne trenutke iz života sa malenom kćerkom Rylee.

Najveća zvijezda Hollywooda proganja Shakiru, ona ga moli da je pusti na miru, reagovao i Hamilton

Shakira je odlučila prije nekoliko sedmica da prati uživo utrku Formule 1 u Miamiju, a nakon toga pojavile su se špekulacije da se "desila hemija" između nje i Lewisa Hamiltona.

Oni su nakon toga druženje nastavili na jahti koju je iznajmio vozač Mercedesa, a fotografije njih dvoje postale su glavna tema tamošnjih tabloida. Hamilton je navodno očaran Shakirom i trudi se maksimalno da je osvoji, te se sve više priča o njihovoj ljubavnoj romansi.

Međutim, dolazak na utrku je Shakiri donio i jedan neočekivan problem. Kako pišu američki mediji najpopularniji Hollywoodski glumac Tom Cruise je također "bacio oko" na Shakiru i želi da je zavede, ali on time nije oduševljena.

Oglasi

Oni su se družili tokom utrke Formule 1 i zajedno su obilazili garaže timova, no Tom Cruise je navodno htio da izvede Shakiru na večeru istu noć na šta pjevačica nije pristala.

Navodno, Tom Cruise je došao i do njenog broja i počeo joj je slati poruke i zvati je što se Shakiri nije svidjelo.

Piqueova bivša djevojka mu je jasno dala do znanja da s njim ne želi imati ništa više od prijateljstva, ali popularni glumac i pored toga nije odustao.

TMZ piše da je čak reagovao i Hamilton koji je pozvao Cruisea na telefon kako bi ga zamolio da više ne uznemirava Shakiru.

No, ono što bi i Hamiltona moglo povrijediti jeste činjenica da mu je Shakira rekla da nije spremna još uvijek za novu ljubavnu vezu nakon svega što je prošla sa Piqueom i bolnog raskida koji se tek nedavno finalizirao.

Tom Cruise više i nije toliko poželjan među ženama nakon razvoda od glumice Katie Holmes koja je otkrila koliko je on vezan za Scijentološku crkvu, te šta su ona i njena kćerka morale da trpe zbog toga.

Čak nakon razvoda odbija da viđa svoju kćerku jer ona i njema mama ne dijele iste stavove koje bi on htio kada je u pitanju Scijentološka crkva.

Oglasi